fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 25 Mai 2024

Criminalul din localitatea Albești, județul Botoșani, care și-a ucis nepoata în vârstă de 8 ani, a fost prins sâmbătă. Acesta și-a recunoscut fapta.

Publicat in Justitie
Cei şase cetăţeni români care solicitaseră sprijin pentru evacuare au părăsit Noua Caledonie, a informat, sâmbătă, Ministerul Afacerilor Externe, prin intermediul unui comunicat de presă.

Publicat in Guvern
Sentința prin care a fost condamnat Dan Voiculescu la 10 ani de închisoare este mai aproape de a fi revizuită, după ce Tribunalul București a decis suspendarea acesteia.

Publicat in Justitie
Start-up-urile și IMM-urile sunt coloana vertebrală a economiei și de cele mai multe ori, pe umerii acestor companii atârnă toate modificările fiscale și creșterile de taxe anunțate peste noapte. Chiar și în acest haos fiscal, lipsit de predictibilitate, antreprenorii români își demonstrează abilitățile și reușesc să supraviețuiască; iar unii chiar să se dezvolte. Dar nu este suficient.

Publicat in Politica Locala
O intervenție de chirurgie plastică în Spitalul Arcadia a reprezentat o nouă șansă la o viață sănătoasă pentru un pacient cu o formațiune tumorală voluminoasă, de peste 30 cm la nivelul feței.

Publicat in Sanatate
O femeie care a adormit la volan a produs un accident, sâmbătă dimineaţă, la ieşire din Piscu spre Tecuci, din care a rezultat decesul mamei sale, aflată în autoturism, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi, cpt. Dan Ionaşcu.

Publicat in Social
Un bărbat de 44 de ani din Lugoj a murit, vineri, după ce a ingerat substanţe folosite pentru deparazitarea ovinelor.

Publicat in Social
O fetiţă de 8 ani dispărută dintr-o localitate din judeţul Botoşani a fost găsită decedată, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-o lizieră de salcâmi de la marginea satului. Se presupune că a fost ucisă, peste o sută de persoane câutând suspectul.  

Publicat in Social
Un cutremur cu magnitudinea 3,7 s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora locală 1:27, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit informaţiilor publicate de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Publicat in Social