fbpx
 
Fotocolaj: CNN Fotocolaj: CNN

Doi tineri din Ucraina s-au căsătorit în ziua în care țara le-a fost atacată de Putin. „Am putea muri, dar măcar o să fim împreună”


Doi tineri din Ucraina s-au căsătorit chiar joi, ziua în care Vladimir Putin a invadat Ucraina. Au spus că nunta era plănuită pentru o altă dată anul acesta, însă „există posibilitatea să murim, așa că voiam să fim împreună înainte de toate”, au declarat cei doi pentru CNN, conform Europa FM.

Yaryna Arieva, o tânără de 21 de ani, și Sviatoslav Fursin,un tânăr de 24 de ani, sunt doi ucraineni care au decis să se căsătorească pe 24 februarie 2022, ziua în care Rusia a invadat Ucraina. Și-au jurat iubire veșnică sub sunetul amenințător al sirenelor.

„A fost foarte înfricoșător”, a spus Arieva. „Este cel mai fericit moment din viața ta, ieși afară și auzi toate sirenele acelea”, a adăugat Arieva.

Cei doi au plănuit să se căsătorească anul acesta, pe 6 mai, însă lucrurile s-au schimbat când Vladimir Putin a anunțat operațiunea militară din Ucraina.

„Situația este dificilă și vom lupta pentru teritoriul nostru. Poate că o să și murim, așa că voiam să fim împreună înainte de toate”, a mai spus Arieva.

Imediat după ce și-au jurat iubire veșnică, cei doi au mers la Centrul de Apărare Teritorială din zona în care locuiau pentru a-i ajuta pe toți ceilalți să-și apere țara.

„Trebuie să ne apărăm țara. Trebuie să apărăm oamenii pe care-i iubim și pământul pe care trăim. Îmi doresc să fie bine, dar trebuie să-mi protejez teritoriul”, a spus Arieva.

Tinerii nu știu exact ce au de făcut, dar știu că vor să fie uniți în apărarea Ucrainei.

„Poate ne vor da armuri și vom merge în luptă. Poate vom ajuta într-un alt mod. E decizia lor”, a adăugat aceasta.

 

Sursa: Europa FM


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31