fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 10 Aprilie 2024

Ieșenii au plătit 40 milioane de lei pentru Campionatul Mondial de jocuri electronice și au încasat doar 2 milioane de lei, adică 5% din ce s-a cheltuit

Gaura de 38 milioane de lei este uriașă și reprezintă cât toată renovarea vilei lui Iohannis din Primăverii, un scandal care a întors România pe dos

Cu 8 milioane de euro se reabilita jumătate din Școala Normală, pentru care Mihai Chirica spune de 8 ani că nu are bani, iar copiii merg prin tot Iașul ca să facă ore

Cu 8 milioane se făceau 4 grădinițe pentru 100 de ani, se luau 5 tramvaie moderne, care mergeau prin oraș 50 de ani, sau se cumpărau 20 de autobuze electrice

Curtea de Conturi a descoperit plăți fără respectarea legii și faptul că Primăria a refuzat să publice cheltuielile pe SICAP

Măsurile dispuse au fost foarte blânde: 2.500 de lei amendă dată Primăriei, fără nicio plângere penală

8 milioane de euro cheltuite fără niciun impact în 7 zile depășesc valoarea vilei pentru Iohannis și este cea mai mare escrocherie din istoria Primăriei. Autor: Mihai Chirica


Publicat in Anchete
Trei fii și trei nepoți ai liderului Hamas Ismail Haniyeh au fost uciși într-un atac aerian israelian în Gaza, potrivit agenției de presă afiliată Hamas Shehab.

Publicat in Eveniment
Patru persoane, printre care un copil, aflate într-o şalupă a unui serviciu privat de ambulanţă din judeţul Tulcea, au fost implicate într-un accident produs, miercuri, pe braţul Chilia al Dunării, graniţa româno-ucraineană, în apropiere de Tatanir.

Publicat in Social
O femeie din Bucureşti a fost reţinută de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru ultraj, după ce a provocat un scandal şi a lovit doi poliţişti, fiind nemulţumită că va fi amendată pentru că parcase neregulamentar.

Publicat in Social
Un agent de poliţie şi un alt inculpat au fost arestaţi preventiv, la propunerea procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Târgu Mureş, pentru că ar fi deţinut, vândut şi oferit droguri de mare risc (cristal) şi substanţe cu efect psihoactiv, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş precizând că se delimitează de orice acţiuni care nu concordă legea.

Publicat in Justitie
Trei copii de 15 ani din Bacău, între care unul căutat de autorităţi, au fost urmăriţi în trafic de poliţiştii din oraşul Nădlac, ei fiind într-o maşină care a fost furată tot din Bacău.

Publicat in Social
Loredana Atănăsoaie, tânăra care şi-a ucis prietena, cadavrul acesteia fiind găsit sub o bancă într-un parc din Mangalia, a fost condamnată, miercuri, la 15 ani şi 3 luni de închisoare şi plata unor daune morale în valoare de 75.000 de euro.

Publicat in Justitie
Poliţiştii ilfoveni anunţă că au identificat un bărbat care în urmă cu câteva zile a jefuit o casă de pariuri sportive din Chiajna, ameninţând-o pe angajată cu un cuţit şi luând 40.000 de lei, reprezentând încasările. Bărbatul a fost prins pe Aeroportul „Henri Coandă” şi, în baza probelor, a fost arestat preventiv.

Publicat in Justitie
Pe 10 aprilie 2024, la Palatul Patriarhiei din București, a avut loc conferinţa „Credință și știință − izvor de sănătate”, un proiect organizat în parteneriat de Patriarhia Română, Ministerul Sănătății și Antibiotice Iași.

Publicat in Social
Liderul separatiştilor de la Tiraspol, Vadim Kasrnoselski, a ameninţat cu un „război mondial" dacă Republica Moldova va încerca să reintegreze Transnistria, regiune separatistă prorusă din Republica Moldova, transmite miercuri Deschide.md, care menţionează că declaraţia lui Krasnoselski vine ca reacţie la primul Forum pentru Reintegrare, care va avea loc joi la Chişinău.

Publicat in Moldova
Pagina 1 din 3