fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 14 Decembrie 2018

Sfârşit îngrozitor pentru o femeie din localitatea ieșeană Țibana. După ce a muncit din greu cu soţul în Germania s-a întors cu el acasă, dar omul a fost tot mai convins că ea are o aventură amoroasă. Furios, a bătut-o crunt şi a lăsat-o fără suflare.

Publicat in Social
Demers istoric în Iaşi. Fostul lider comunist, Gheorghe Gheorgiu-Dej este judecat post mortem. „Procesul comunismului în România” este un demers al societății civile care vrea să aducă o reparație morală victimelor comunismului. Gheorghe Gheorghiu-Dej și alți comuniști vor fi judecați pentru crimele din închisorile și lagărele de muncă precum cel de la Canalul Dunăre - Marea Neagră, supranumit Canalul Morții.

Publicat in Educatie
Ansamblul din inima orașului le-a pregătit ieşenilor, şi în acest an, un cadou animat: o proiecție video 3D, cu tematică de Crăciun, pe Palatul Culturii. În plus, copiii îl pot întâlni pe Moș Crăciun, la bradul din Atriumul Palas Mall.

Publicat in Timp Liber
Pentru al șaselea an consecutiv Fundaţia Antibiotice „Ştiinţă şi suflet” a organizat campania „Dăruiește din suflet! Fii și tu Moș Crăciun!” în parteneriat cu Departamentul Pro Vita din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor.

Publicat in Social
Iulius Mall vine în întâmpinarea ieşenilor care caută, zilele acestea, cadouri cât mai originale şi simpatice pentru a umple tolba Moşului.

Publicat in Familie
Poliția Ieșeană continuă acțiunea „Foc de artificii”, pentru verificarea legalității operațiunilor cu articole pirotehnice desfășurate de persoanele fizice și juridice.

Publicat in Social
O elevă de 12 ani din comuna Leţcani a ajuns la spital cu răni extrem de grave după ce a traversat neregulamentar şi a fost lovită în plin de o maşină ce venea spre Iaşi. Fetiţa are ambele picioare rupte şi a fost salvată de medici şi martori de la moarte sigură după ce intrase în stop cardio-respirator.

Publicat in Sanatate
Poliţiştii Serviciului Antidrog au găsit 7 kilograme de cannabis în butoaiele unui tânăr din localitatea suceveană Dumbrăveni.

Publicat in Moldova
La 48 de ore de la atacul cumplit din Strasbourg, Cherif Chekatt a fost ucis de poliţiştii francezi. Individul a fost identificat de trei agenţi care au deschis focul în momentul în care el a început să tragă.

Publicat in Eveniment
S-a ajuns și la asta: tun cu bomboane în parohia de lapte și miere a lui Mihai Chirica. O firmă care a câștigat 74.000 de lei de la Primărie a depus ofertele în Sistemul de Achiziții la ora 13.20, iar la ora 13.22 acestea au fost acceptate. Profiturile firmei sunt de 25-30%, în timp ce media națională este de 6%. Societatea are sediul în Ilfov, într-o casă dărăpănată. Proprietara firmei are adresa într-o casă din Scânteia unde își au sediul social mai multe firme ale unor cetățeni basarabeni.

Recent, o firmă cu sediul într-o casă dărăpănată dintr-un sat din Ilfov a dat un tun cu bomboane Bucuria la Primăria Iași. A înhățat două contracte pentru dulciuri din care scoate un profit de peste 20.000 de lei din cele două contracte. Firma, proaspăt înființată, cu anunțul de înregistrare de la Registrul Comerțului publicat în Monitorul Oficial pe 18 octombrie 2018, a depus oferta de bomboane la două ore după ce Municipalitatea și-a anunțat intenția, pe site-ul achizițiilor publice, să cumpere dulciuri. În două minute după ce a depus oferta, Primăria Iași a și acceptat-o. Întrebați despre aceste coincidențe, reprezentanții Primăriei Iași au răspuns la cu totul altceva.


Publicat in Anchete
Pagina 1 din 2

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2018 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31