fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 06 Mai 2024

Ministerul Cercetării alocă 2,5 milioane de euro nerambursabili pentru renovarea bibliotecilor județene și digitalizare, conform secolului XXI

Dar prima condiție este ca bibliotecile să aibă un sediu. La Iași, condiția nu mai este îndeplinită de 20 de ani: Biblioteca Județeană are doar un contract de închiriere reînnoit anual

E în spațiul insalubru de la Galeriile CUB, printre baruri și frizerii, iar cărțile sunt ținute pe hol

Oradea a accesat banii și a început lucrările: 20 de comune vor avea acces cu aparatură performantă la cărțile digitalizate. Așa se întâmplă peste tot în lumea civilizată

Copiii din județul Iași nu au acces la carte, pentru că Alexe și Chirica nu citesc deloc și doar își pun coroana de Oraș Regal pe cap


Publicat in Anchete
CSM a dispus marți, 30 aprilie, efectuarea unei expertize psihiatrice în cazul judecătoarei Iuliana Garabet, de la Judecătoria Iași, la doar patru zile după ce tot CSM a sesizat Inspecția Judiciară în cazul magistratului.

Publicat in Justitie
Un judecător polonez a cerut azil politic în Belarusul vecin, ţară aliată Rusiei şi aflată în relaţii tensionate cu Polonia, provocând stupoare printre autorităţile de la Varşovia, relatează luni AFP.

Publicat in Eveniment
O femeie care a luat un medicament banal pentru a scăpa de durerile menstruale a ajuns în comă, cu pielea de pe față și corp numai o rană. Medicii cred că a suferit o reacție adversă gravă la substanța activă din medicamentul fără prescripție.

Publicat in Panorama
Berlinul a anunţat luni că şi-a rechemat ambasadorul în Rusia, pe Alexander Graf Lambsdorff, pentru consultări, după ce a acuzat vineri un grup de hackeri ruşi controlat de Moscova de o campanie recentă de atacuri cibernetice.

Publicat in Eveniment
Doi frizeri au devenit eroi după ce au salvat o fetiță de doar 3 ani care alerga spre o intersecție aglomerată din East Hartford, SUA. Copila fusese scăpată de sub supraveghere de mama ei.

Publicat in Panorama
Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa împreună cu procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Constanţa au depistat mai mulţi traficanţi de droguri în staţiunea Mamaia, în zona unui festival de muzică, aceştia fiind cetăţeni străini, a informat luni IGPR.

Publicat in Justitie
Politehnica Iaşi a învins-o pe FC Hermannstadt cu scorul de 1-0 (0-0), luni, în deplasare, într-un meci din etapa a opta a fazei play-out a Superligii de fotbal.

Publicat in CSMS Iasi
Vremea se va răci în majoritatea regiunilor ţării în următoarele zile, însă de la mijlocul săptămânii viitoare maximele termice vor atinge 28 de grade Celsius, conform prognozei emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) pentru perioada 6 - 19 mai 2024.

Publicat in Vremea
Un cuplu de români a fost arestat în Catania după ce au maltrat-o și violat-o pe badanta lor moldoveancă, agresiunile sexuale fiind filmate cu telefonul de soție.

Publicat in Eveniment
Pagina 1 din 2

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31