fbpx
 
Restricții de circulație către Aeroportul Internațional Iași, începând cu data de 8 mai

Restricții de circulație către Aeroportul Internațional Iași, începând cu data de 8 mai


Restricţiile de circulaţie către Aeroportul Internaţional Iaşi au fost amânate pentru o perioadă de o săptămână. Astfel, călătorii vor putea ajunge cu propriile autoturisme, până la aerogară, până pe data de 7 mai inclusiv.

Astfel, restricţiile vor intra în vigoare de pe data de 8 mai, iar călătorii nu vor mai putea ajunge la aeroport cu autoturismele personale. 

Conducerea Aeroportului Internaţional Iaşi a anunţat că restricţiile vor intra în vigoare de pe data de 8 mai. Cu toate acestea, pasagerii sunt rugaţi să folosească de pe acum autobuzul pentru a ajunge la aerogară, întrucât capacitatea parcării este limitată în acest moment.

Vă anunţăm că restricţiile de circulaţie spre Aeroportul Internaţional Iaşi, anunţate iniţial începând cu 2 mai, vor intra în vigoare începând cu data de 8 mai. Astfel, pe drumul către Aeroport se va circula în condiţii normale săptămâna viitoare, accesul fiind permis tuturor mijloacelor de transport. Totuşi, având în vedere capacitatea limitată a parcării de la Aeroport, le recomandăm ieşenilor să folosească autobuzul care circulă pe linia 50, precum şi serviciile de taxi şi ride sharing, întrucât există riscul să nu găsească locuri libere. Reamintim că în curând vor începe lucrările la nouta parcare şi reconfigurarea căilor de acces în faţa terminalelor, parte importantă din proiectul de dezvoltare şi modernizare a Iaşi Airport, la acest moment fiind în desfăşurare lucrări ample la noul terminal. Vom reeni cu informaţii suplimentare referitoare la restricţionarea accesului spre Aeroport, odată cu închiderea parcării existente", anunţă reprezentanţii Aeroportului Internaţional Iaşi. 

Din momentul în care restricţiile vor intra în aplicare, accesul auto către aeroport va fi permis doar persoanelor care pot dovedi că sunt angajate la aerogara ieşeană. Astfel, angajaţii vor trebui să aibă un sticker doveditor pe autoturism, pentru a putea ajunge la serviciu cu propriul autoturism. 

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31