fbpx
 
Reporter Buzoian Reporter Buzoian

Prof. Cristea, dascălul de Limba Română cu zeci de mii de urmăritori pe rețelele de socializare, a murit la 36 de ani


Bogdan Cristea, profesorul de Limba Română care a ajuns extrem de popular datorită sfaturilor pe care le dădea prin intermediul paginii sale de Facebook „Prof. Cristea", a murit la doar 36 de ani. Dascălul anunțase cu trei luni în urmă că trebuie să intre în concediu medical, dar și-a liniștit zecile de mii de următorilor, spunându-le că nu este ceva grav. 

Dragii mei elevi, dragii mei părinți, vă anunț că o perioadă nu voi mai fi prezent pe această pagină din cauza unor probleme medicale. Nu sunt grave, însă necesită a-mi lua un concediu medical. Vă mulțumesc pentru înțelegere! P.S. pagina va rămâne!”, le-a transmis profesorul celor aproape 100.000 de urmăritori.

Din nefericire, lucrurile n-au mers în direcția bună, iar pe În 14 ianuarie 2024, mesajul sorei profesorului Cristea i-a șocat pe toți: „Domnul profesor trece prin momente greu încercate de viață....si are nevoie de noi și rugăciunile noastre!”.

Cinci zilei mai târziu, tot de pe pagina Prof. Cristea a fost lansat un ajutor umanitar, deoarece tânărul dascăl avea nevoie de tratament în Turcia.

În dimineața zilei de 23 a venit și anunțul de care mulți se temeau: „.Drum lin spre o nouă lume...lume fără sfârșit! Continuă să pictezi litere printre îngeri și să ne vegheze frumos!”.

Pe pagina de Facebook, profesorul Cristea le oferea elevilor și părinților sfaturi utile și rezolvări pe teme de limba română.

 

Sursa: realitatea.net


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31