fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 01 Martie 2024

O organizaţie criminală acuzată de comiterea a 60 de crime în Europa în ultimii zece ani a fost destructurată datorită unei cooperări a forţelor de poliţie la nivel internaţional, declanşată ca urmare a unei serii de crime comise în Grecia.

Publicat in Eveniment
Ioan Buciuleac a fost arestat de carabinierii de la Unitatea de Investigații din Bergamo, în Zogno în dimineața zilei de 22 februarie 2024.

Publicat in Justitie
Un profesor de educaţie fizică de la un colegiu naţional din Ploieşti este cercetat într-un dosar pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor, fiind vorba despre o fată de 14 ani.

Publicat in Justitie
Poliţiştii efectuează cercetări în cazul unui bărbat care a fost declarat decedat în faţa Spitalului de Psihiatrie din Murgeni, unde fusese adus de familie.

Publicat in Moldova
Teatrul Național Iași a lansat astăzi, 1 martie, harta interactivă HUB TNI. Harta poate fi accesată pe site-ul Naționalului ieșean https://teatrulnationaliasi.ro/hub-tni/ și invită publicul să viziteze cele mai importante instituții teatrale ale Moldovei istorice.

Publicat in Social
Patronul Fermei Dacilor, Cornel Dinicu, rămâne în arest la domiciliu în dosarul în care este acuzat de distrugere din culpă care a avut ca urmare un dezastru, decizia de vineri a Tribunalului Prahova fiind definitivă.

Publicat in Justitie
Un medic ginecolog de la Maternitatea Polizu, acuzat că a aruncat într-un sac un copil născut prematur, deşi acesta trăia, a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor săvârşită prin cruzimi şi fals intelectual.

Publicat in Justitie
O femeie de 87 de ani este cercetată de DIICOT Ialomiţa într-un dosar de trafic de droguri de risc, aceasta fiind acuzată că a vândut canabis şi cocaină cu suma de 1.700 lei la fiecare tranzacţie.

Publicat in Justitie
Pe data de 2 martie 2024 se va desfășura la Iași în Sala Polivalentă ”Dan Constantin Irimiciuc” cea dea 8-a ediție a Cupei ”SENTOKI” organizată de CS Toratoshi din Iași sub auspiciile Federației Române de Karate IsshinRyu si Kobudo.

Publicat in Alte Sporturi
Ce se va întâmpla cu Rusia. După doi ani de la invazia pe scară largă a Ucrainei de către Federația Rusă, mai mulți specialiști în relații internaționale și studii de securitate avansează posibile scenarii privind situația statului rus după încheierea războiului.

Publicat in Panorama
Pagina 1 din 3