fbpx
 
The Pattaya News The Pattaya News

Un român de 63 de ani a murit, după ce a căzut de la etajul patru al unui hotel din Thailanda


Un turist român în vârstă de 63 de ani a murit vineri, după ce a căzut de la balconul unui hotel cu 7 etaje din Soi 5, Pattaya, în Thailanda.  

Incidentul a fost raportat la poliția din Pattaya în jurul orei 9:30. Ofițerii de poliție și echipele de salvare au sosit la un hotel neidentificat pentru a găsi corpul fără viață al persoanei decedate, un român al cărui nume nu a fost dezvăluit până la notificarea familiei și a ambasadei, în grădina hotelului, scrie The Pattaya News.

Victima, îmbrăcată doar în pantaloni scurți negri, suferise răni grave la cap și avea membrele dislocate. Autoritățile au izolat locul faptei înainte de a transporta cadavrul la un spital local din apropiere. Soția victimei a fost prezentă la locul incidentului. Ea nu a oferit o declarație presei.

Somjai Benden, o angajată a hotelului, în vârstă de 54 de ani, a declarat că se ocupa de îndatoririle sale în apropierea iazului hotelului când a auzit un sunet puternic. Alarmată, ea s-a uitat în sus și a văzut victima agățându-se de balustrada balconului de la etajul 4, înainte de a-și pierde echilibrul și de a cădea. E a fost cea care a alertat autoritățile.

Cauza incidentului rămâne nedeterminată, iar poliția din Pattaya desfășoară în prezent o anchetă.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: