fbpx
 
Colaj foto: Dezvăluirea.ro Colaj foto: Dezvăluirea.ro

Verdict în primă instanță pentru părinții monștri din Iași care și-au ucis fetița de doi ani: 30 de ani de închisoare fiecare


Cei doi iubiţi care şi-au ucis cu brutalitate fetiţa de numai doi ani, în toamna lui 2021, au fost condamnaţi, în primă instanţă la câte 30 de ani de închisoare fiecare.

Micuţa Sofia a murit la Spitalul de Copii din Iaşi, după ce a trecut prin chinuri teribile. Expertiza medico-legală a arătat că biata fată a murit înecată cu apa din cadă în timp ce nu era supravegheată de niciunul dintre părinți.

Iar medicii legiști au mai descoperit că cea mică avea numeroase fracturi, inclusiv la cap. Iar mama ei nu a dus-o la spital, pentru îngrijiri medicale.

Mădălina Gabriela Pristăviţa şi concubinul acesteia, Ionuţ Răușanu (ei sunt cei care i-au făcut rău Sofiei în ultimele luni de viață) au fost acuzați de tentativă la omor calificat, omor calificat şi rele tratamente aplicate minorului.

Anchetatorii au reușit să descopere multe dintre chinurile la care Sophia a fost supusă, pentru că majoritatea dintre ele erau filmate cu telefonul mobil: 26 de filmulețe și peste 70 de fotografii în care copila este torturată cu cruzime de cei care trebuiau să o apere și să o crească.

Avocatul celor doi nu a anunțat până la această oră dacă va contesta decizia dată de judecătorii Tribunalului din Iași.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31