fbpx
 
Știrile PRO TV Știrile PRO TV

Paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă paralizată în ambulanță, în arest la domiciliu


Decizie halucinantă în instanță pentru paramedicul acuzat de hărțuire sexuală. Bărbatul în vârstă de 49 de ani a fost plasat în arest la domiciliu după ce a explicat magistraților că, de fapt, nu a pipăit pacienta, ci a verificat-o oncologic. Femeia de 35 de ani era aproape leșinată și respira foarte greu în apartamentul său. Paramedicul a profitat de faptul că era singur și a început să o maseze cu gheață, când a fost surprins de colegul său. 

Paramedicul de 49 de ani a fost plasat în arest la domiciliu și a fost trimis în judecată pentru agresiune sexuală, acces ilegal la un sistem informatic și alterarea datelor informatice. Bărbatul se află în arestul preventiv după ce a fost acuzat de o pacientă că a abuzat-o sexual în timp ce aceasta era aproape leșinată.

Totul a început când un echipaj SMURD a intervenit la apartamentul femeii de 35 de ani care era aproape leșinată și respira foarte greu. Paramedicul a aplicat o pungă cu gheață pe fruntea pacientei, pe cap, pe coaste și pe abdomenul acesteia. În timpul în care paramedicul a rămas singur cu femeia în apartament, acesta a început să o maseze cu gheață pe sâni. Același lucru l-a făcut și în ambulanță când a rămas doar el cu pacienta, au spus colegii săi la proces. Mai mult, paramedicul a scos cardul de memorie din sistemul de supraveghere din ambulanță și a șters înregistrările.

Bărbatul a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv. La proces, paramedicul a spus că a văzut un semn în zona sânilor care l-a făcut să creadă că este urma unei operații oncologice. Ambulanțierul ar fi sărutat pacienta în zonele intime și pe abdomen, însă acesta a spus că nu a avut intenții sexuale și doar a analizat-o medical. 

 

Sursa: realitatea.net


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31