fbpx
 
11 traficanți de droguri, contrabandiști, escroci și alți infractori urmăriți internațional, aduși în țară de polițiști

11 traficanți de droguri, contrabandiști, escroci și alți infractori urmăriți internațional, aduși în țară de polițiști


Poliția Română a adus în țară, în ultimele zile, 11 persoane, ce aveau emise pe numele lor mandate de executare a unor pedepse, de arestare preventivă sau sentințe penale.

Astfel, la data de 2 aprilie a.c., a fost adus un bărbat, de 50 de ani, domiciliat în Vaslui, urmărit internațional pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune. Acesta a fost adus din Germania, având emis de către Judecătoria Adjud, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Totodată, a fost adus un tânăr, de 27 de ani, domiciliat în Satu Mare, urmărit internațional pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Acesta a fost adus din Germania, fiind emis de către Judecătoria Satu Mare, pe numele lui, un mandat de arestare preventivă.

De asemenea, a fost adus un bărbat, de 38 de ani, domiciliat în Bulgaria, urmărit internațional pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere. Acesta a fost adus din Marea Britanie, având emis de către Judecătoria Arad, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 1 an.

La aceeași dată, un alt bărbat, de 35 de ani, din Constanța, a fost escortat din Marea Britanie, fiind urmărit internațional pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere. Judecătoria Mangalia a emis pe numele acestuia un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 2 ani și 6 luni.

A fost adus un tânăr, de 19 ani, domiciliat în Suceava, urmărit internațional pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, distrugere și conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Acesta a fost adus din Germania, având emis de către Judecătoria Rădăuți, pe numele lui, o sentință penală de internare într-un centru educativ, pentru 1 an.

De asemenea, la aceeași dată, a fost adus un bărbat, de 41 de ani, domiciliat în Moldova, urmărit internațional pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă. Acesta a fost adus din Franța, având emis de către Judecătoria Săveni, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 1 an și 6 luni.

La data de 3 aprilie a.c., a fost adus un bărbat, de 35 de ani, domiciliat în Arad, urmărit internațional pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Acesta a fost adus din Belgia, având emis de către Judecătoria Chișineu Criș, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 2 ani.

La aceeași dată, a fost adus un alt bărbat, de 42 de ani, domiciliat în București, urmărit internațional pentru săvârșirea infracțiunii de viol. Acesta a fost adus din Germania, fiind emis de către Tribunalul București, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 6 ani și 6 luni.

De asemenea, a fost adus un tânăr, de 21 de ani, domiciliat în Neamț, urmărit internațional pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Acesta a fost adus din Marea Britanie, având emis de către Judecătoria Piatra Neamț, pe numele lui, o sentință penală de internare într-un centru de detenție, pentru 2 ani și 10 luni.

La data de 4 aprilie a.c., a fost adus un bărbat, de 30 de ani, domiciliat în Vaslui, urmărit internațional pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri. Acesta a fost adus din Marea Britanie, având emis de către Tribunalul Vaslui, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 2 ani și 2 luni.

Totodată, a fost adus un alt bărbat, de 28 de ani, domiciliat în Botoșani, urmărit internațional pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Acesta a fost adus din Germania, având emis de către Tribunalul Timiș, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 4 ani și 4 luni.

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31