fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 22 Noiembrie 2019

Un om al străzii a decedat vineri după-amiază, după ce i s-a făcut rău și a căzut de pe o bancă, nimerind cu capul de asfalt.

Publicat in Social
Peste 50.500 de români din străinătate s-au prezentat la urne vineri, până la ora 18,00, în prima zi de vot pentru cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale.

Publicat in Presedintie
Bărbatul care a tâlhărit mai multe femei în Alexandria a fost capturat de Poliţie. Pe numele bărbatului a fost emisă ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Publicat in Justitie
Patru persoane aflate vineri după-amiază într-un lift care s-a prăbuşit de la parter, la subsolul unui bloc din municipiul Constanţa, au fost salvate de pompieri.

Publicat in Social
Primarul comunei Săcălăşeni, Emilian Pop, şi-a împuşcat superficial vecina în vârstă de 67 de ani, cu o armă cu alice, potrivit unor surse implicate în anchetarea incidentului.

Publicat in Social
Poliţiştii de frontieră din Vărşand – judeţul Arad au depistat, în două autoturisme care circulau în regim taxi, opt cetăţeni din Irak, care se îndreptau către graniţa cu Ungaria.  

Publicat in Social
Polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.G.P.R., alături de colegi de la inspectoratele de poliție județene din Suceava, Iași, Neamț și Botoșani, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. - Structura Centrală, au desfășurat 20 de percheziții, la imobile din localitatea Dornești și în municipiul Rădăuți, județul Suceava.

Publicat in Moldova
În urma unei acțiuni de prindere în flagrant delict, a fost depistat un bărbat care ar fi încercat să vândă 5 kilograme de cannabis. Asupra acestuia polițiștii au descoperit și un revolver cu muniție letală. Pe parcursul anchetei în cauză, au mai fost capturate alte 6 kilograme de cannabis.

Publicat in Justitie
România va înfrunta Islanda în semifinalele barajului Ligii Naţiunilor pentru EURO 2020 la fotbal, în urma tragerii la sorţi efectuate vineri la Nyon.

Publicat in Fotbal international
Din ianuarie 2020, polițistul este îndreptățit să utilizeze cătușe sau alte mijloace de imobilizare în scopul împiedicării sau neutralizării acțiunilor violente ale oricărei persoane, dacă:

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3