fbpx
 
Ziarul de Iași Ziarul de Iași

Incendiu puternic la o locuință din Iași. Patru persoane, asistate de echipele de intervenție (VIDEO)


S-a dat alarma, joi dimineață, la Iași, unde o casă a luat foc. Incendiul ar fi pornit într-un balcon, pe strada Cireșica nr.2.  

În scurt timp un fum dens a învăluit construcția. Înăuntru erau doi soți și tatăl unuia dintre ei, un bărbat imobilizat la pat. Din fericire, omul a fost scos la timp din clădire și dus în siguranță la vecini.

La fața locului au ajuns de urgență trei autospeciale de la ISU și un echipaj de prim ajutor. Au fost chemate ulterior întăriri.

„La ora 06.43 un apel la 112 se anunţa un incendiu produs în balconul unei case din municipiul Iaşi, strada Ciresica, nr. 2. Au fost trimise trei autospeciale de intervenţie şi stingere cu apă şi spumă.

La ajungerea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta genaralizat la întreaga casă cu posibilitatea de propagare la vecinătăţi. Au fost trimise în sprijin două autospeciale de intervenţie şi stingere şi o autoplatformă pentru salvări de la înălţime. Acţiunea de intervenţie a pompierilor este îngreunată de străzile înguste şi de către autoturismele parcate, sau venite în zonă şi neevacuate pentru o intervenţie promptă.

Din casa în care s-a produs incendiul s-au autoevacuat 3 persoane, iar din casa din imediata apropiere s-au autoevacuat 2 persoane.”, anunţă, joi dimineaţă, ISU Iaşi.

Incendiul a fost lichidat la ora 9:15. Patru persoane au fost asistate de către echipajele medicale, dintre care două cu arsuri de gradul I la membrele superioare și două cu atac de panică. Victimele au refuzat transportul la spital.

Deocamdată cauza incendiului nu este cunoscută.

 

Sursa: Ziarul de Iași


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: