fbpx
 
Aktual24 Aktual24

Ieșean transportat de urgență la spital după explozia unei butelii GPL


Un bărbat în vârstă de 62 de ani, din localitatea Cârlig, a fost scos de sub dărâmături şi transportat la spital, în urma unei explozii provocate de o butelie de GPL, care refula gaz.

„Dispeceratul Integrat ISU - SMURD -SAJ Iaşi a fost anunţat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la un imobil din localitatea Cârlig, comuna Popricani, în urma unei acumulări de gaz, urmată de suflul unei explozii al acumulării de gaze. La faţa locului au fost direcţionate de urgenţă două autospeciale de intervenţie şi stingere cu modul de descarcerare şi acordarea primului ajutor, echipajul de terapie intensivă mobilă cu medic şi un echipaj de prim ajutor calificat", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi, Georgică Onofreiasa.
Potrivit sursei citate, la ajungerea forţelor de intervenţie la locul solicitării incendiul se manifesta în zona unei butelii de GPL, care refula gaz.
„Proprietarul, bărbat, în vârstă de 62 de ani, a fost evacuat de sub dărâmături de către pompieri şi predat echipajului de terapie intensivă mobilă. Victima a fost transportată de urgenţă la UPU a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţe "Sf. Spiridon" Iaşi. O persoană de sex feminin s-a autoevacuat până la sosirea echipajelor de intervenţie. Din locuinţă au fost evacuate trei butelii de GPL, iar în urma exploziei imobilul a fost afectat pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi. Cauza probabilă de producerii incendiului a fost folosirea focului deschis în spaţii închise.
Cazul a rămas în atenţia autorităţilor pentru cercetări", a precizat sursa citată. 

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: