fbpx
 
Polițist beat turtă cu mașina în mijlocul străzii, lăsat să plece acasă de colegii de la oraș (VIDEO)

Polițist beat turtă cu mașina în mijlocul străzii, lăsat să plece acasă de colegii de la oraș (VIDEO)


Şeful de post al comunei Movileni a fost găsit beat criţă, noaptea trecută, dormind la volan, între blocurile din cartierul Păcurari. Şocant este ca poliţistul a fost lăsat să plece acasă chiar de către colegii de la Secţia 2, care au venit la faţa locului în urma sesizării făcute de către un ieşean, scrie Ziarul de Iași”.

 

Cătălin Ilie Nistor, după cum chiar el s-a recomandat, a fost găsit plin de vomă, dormind la volanul unei maşini Logan aparţinând Primăriei Movileni, în jurul orei 1 noaptea, pe Aleea Păcurari din Iaşi. Maşina la volanul căreia se afla dormind are numărul de înmatriculare IS 14 DFP.

 

Autoturismul a fost găsit de către locatarii din zona cu motorul pornit şi cu farurile aprinse, inclusiv cele de ceaţă, oprit în mijlocul drumului, ceea ce făcea imposibilă trecerea prin zonă. Unul dintre şoferii care au încercat să treacă prin locul respectiv a sesizat că ceva nu este în regulă şi a mers la autoturismul oprit. Aici, acesta a observat că şoferul dormea şi a ciocănit în geamul portierei. Bărbatul de la volan a reacţionat şi s-a trezit, însă a adormit imediat înapoi.

 

 

La faţa locului au apărut doi poliţişti de la Secţia 2 Poliţie Gară care l-au trezit pe bărbat. Acesta le-a spus poliţiştilor să îl lase în pace şi să închidă portiera, că îi este frig. Poliţiştii l-au întrebat cine este şi ce caută în zonă. Acesta s-a recomandat ca fiind şeful de post la Movileni, însă a susţinut că a venit din această localitate împreună cu o altă persoană, care l-ar fi lăsat în drum.

 

Cât au stat la fața locului, polițiștii de la Secția 2 nu l-au testat alcooscopic pe cel care afirmase că este șeful de post de la Movileni. Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi a precizat pentru susra citată, în cursul nopţii trecute, că poliţiştii de la Secţia 2 l-au lăsat să plece acasă, pe bărbatul aflat la volanul maşinii găsite cu motorul pornit, în mijlocul străzii.

 

„Pentru a clarifica toate aspectele evenimentului, conducerea IPJ Iaşi a dispus efectuarea unei anchete interne, la finalul căreia, în funcţie de cele constatate, se vor dispune măsurile legale care se impun", au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31