fbpx
 

UPDATE. Accident îngrozitor în Păcurari: cinci persoane au fost rănite. O tânără a ajuns în comă la spital (VIDEO)


Accident îngrozitor, sâmbătă seara, în municipiul Iași. Două autoturisme s-au ciocnit la intersecția Moara de Foc, din cartierul Păcurari. Cinci persoane au fost rănite, iar o tânără șoferiță este în comă.

 

Coliziunea s-a produs între un BMW și un Mercedes. Primele informații arată că șoferul autoturismului Mercedes se deplasa dinspre capăt Păcurari și a oprit la semafor la Moara de Foc. Ulterior, a încercat să vireze stânga spre Piața Păcurari. La acel moment, din sens opus, dinspre Fundație, șoferul autoturismului BMW a intrat în lateralul lui.

 

UPDATE

Camerele de supraveghere amplasate de Primărie în zona intersecţiei Moara de Foc din Păcurari au surprins imagini cu impactul de aseară dintre autoturismele BMW şi Mercedes.

 

Toate cele cinci victime ale accidentelui de aseară au fost duse la UPU a Spitalului Sf. Spiridon. Este vorba despre trei tineri, aflaţi în autoturismul BMW şi două persoane ( soţ şi soţie) aflate în autoturismul Mercedes.

„O pacientă în vârstă de 17 ani, pasageră faţă-dreapta în autoturismul BMW, a ajuns în UPU în comă, cu traumatism cranio-cerebral sever, hemoragie subarahnoidiană, fractură temporală dreaptă, fractură de sinus sfenoidal, fracturile costale multiple, fractură minoră de cap femural. Tânără a fost transferată sedată, intubată şi ventilată la Spitalul de Neurochirurgie. şoferul autoturismului BMW a fost internat în clinica ORL cu fractură de piramidă nazală cu deplasare. A treia victimă din BMW a ajuns în UPU policontuzionat, cu traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoştinţei, şi a fost dirijat către Neurochirurgie. Şoferul autoturismului Mercedes a fost evaluat în UPU şi apoi a mers la domiciliu. Soţia sa, pasager dreapta faţă, a fost internată în clinica de ortopedie cu fractură de bazin”, a precizat Diana Cimpoeşu, coordonatoarea UPU-SMURD Iasi.

 

Știre inițială

O tânără aflată în BMW, care se pare că nu purta centura, a fost grav rănită și se află în comă. Și șoferul autoturismului BMW se află în stare gravă. Poliția nu a reușit încă să vorbească cu șoferul autoturismului Mercedes pentru a afla cine nu a respectat culoarea roșie la semafor, informează „Ziarul de Iași”.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31