fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 06 Martie 2024

Primăria a aprobat ilegal un PUZ, a dat apoi 25 de autorizații pe un drum public, iar după 10 ani s-a trezit să spună că e un drum de exploatare al Stațiunii de Cercetare

Prejudiciile sunt uriașe: firme de construcții stau blocate de 4 ani, așteptând o autorizație de construcție

Primăria se angaja să treacă strada în proprietatea publică a municipiului, dar în ultimii doi ani n-a mai întreprins niciun demers

E suficientă o Hotărâre de Consiliu Local și apoi o Hotărâre de Guvern care să treacă drumul de la Ministerul Agriculturii la Municipiul Iași

Actele arată că din drumul din Copou, care măsoare mii de metri pătrați, doar 100 mp erau deținuți de SCDVV și nu se știe exact unde sunt delimitați

Situația e de-un absurd înfiorător: firme, muncitori, cumpărători stau blocați de 4 ani pentru că administrația nu scoate un simplu act oficial


Publicat in Anchete
Niveluri ridicate de benzen, o substanţă chimică cancerigenă, au fost detectate în unele tratamente pentru acnee ale unor mărci precum Clinique de la Estee Lauder, Up & Up de la Target şi Clearasil, deţinut de Reckitt Benckiser, a anunţat miercuri laboratorul american independent Valisure, transmite Reuters.

Publicat in Panorama
Poliţişti şi procurori au făcut 21 de percheziţii domiciliare, miercuri, în Bucureşti, Arad şi Timişoara, dar şi în trei comune, la samsari care ar fi adus în ultimii ani maşini din Franţa pentru a le vinde fără să plătească taxe, şapte persoane fiind conduse la audieri.

Publicat in Justitie
Rusia s-a declarat miercuri deschisă să ajute Transnistria, regiune separatistă prorusă din cadrul Republicii Moldova, ai cărui reprezentanţi au cerut anterior ajutorul Moscovei în faţa a ceea ce ei au numit „presiunea sporită" din partea Chişinăului, informează EFE.

Publicat in Eveniment
O româncă stabilită de mai bine de zece ani în Germania a împărtășit cu sinceritate experiența sa într-o căsnicie cu un bărbat musulman, care are mai multe neveste, inclusiv o amantă.

Publicat in Panorama
„Mumiile extraterestre" descoperite în Peru și ar putea fi o „nouă specie", posibil de pe o altă planetă. Rămășițele sunt diferite față de alte asemenea descoperiri făcute până în prezent.

Publicat in Panorama

 

Mai multe explozii s-au înregistrat miercuri la mai puţin de 200 de metri de convoiul oficial de vehicule în care se aflau preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski şi premierul grec Kyriakos Mitsotakis, înainte ca ei să se întâlnească în oraşul ucrainean Odesa, oraş-port la Marea Neagră, transmite agenţia EFE.

Publicat in Eveniment
Sute de leșuri de oi care emanau un miros greu de suportat au fost găsite de locanicii la marginea unui sat din județul Mureș.

Publicat in Social
Două maşini s-au ciocnit, miercuri, într-o intersecţie din Brăila, iar una dintre ele a ajuns pe trotuar, a lovit nişte scări şi s-a răsturnat peste o femeie. Victima, de 81 ani, a ajuns la spital.  

Publicat in Social
Doi suspecţi au fost reţinuţi de DIICOT Arad pentru trafic de droguri de risc - unul cu condamnare în trecut pentru fapte similare -, ei fiind acuzaţi că au vândut în ultimele luni diverse cantităţi de canabis cu sume cuprinse între 2.300 şi 3.500 de lei.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 4