fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 03 Martie 2024

În aprilie 2020, Costel Alexe, ministrul Mediului, i-a cerut o sponsorizare lui Ionel Borș, country-manager la Combinatul Liberty din Galați

Ministerul aproba acordarea gratuită a Certificatelor CO2 pentru marii consumatori industriali și, în plus, monitoriza halda de zgură de la Galați, în condițiile în care România nu respecta Directiva Comisiei Europene privind închiderea acestor depozite neconforme

Borș: „Alexe era implicat în proiectul Arcaland”

I-au dat 9 tone de tablă în aprilie 2020, dar Costel Alexe, la o întâlnire ulterioară, a mai cerut marfă: mai multă tablă, șipcă și țeavă

În iunie au mai trimis 16 tone la Arcaland-Sculeni

În septembrie 2020, DNA îl interoghează pe Ionel Borș. Urgent se pune în mișcare o operațiune de mușamalizare

Se încheie retroactiv contracte de sponsorizare, falsificând numărul de înregistrare

Costel Alexe divorțează formal în octombrie 2020, ca să scape de răspunderea penală

Asociația-fantomă HPN, a familiei Alexe, încheie contract de închiriere la Arcaland, încercând să se acopere, dar contabila îi dă de gol: toate actele sunt falsuri

Cazul seamănă cu „termopanele lui Adrian Năstase”, în care fostul prim-ministru a primit 4 ani cu executare

REPORTER DE IAȘI prezintă prima parte a dosarului, după ce am studiat cele 26 de volume de la Înalta Curte de Casație și Justiție. A doua parte - marți, 5 martie. Anchetă realizată în colaborare cu publicația 7IAȘI.


Publicat in Anchete
Ambasada SUA la București a postat duminică o fotografie cu Nadia Comăneci, realizată în urmă cu exact 48 de ani, la New York. Românca avea să câștige în acel an primul 10 din istoria gimnasticii.

Publicat in Social
Poliţiştii de la Biroul Rutier Suceava au încercat să oprească un autoturism, în timpul unui control în trafic, însă şoferul a accelerat. Agenţii l-au urmărit şi chiar l-au avertizat prin sistemul acustic să oprească, iar la ieşirea din municipiul Suceava ei au tras trei focuri de avertisment. În cele din urmă s-a reuşit blocarea fugarului, însă acesta nu a vrut să iasă din maşină, poliţiştii fiind nevoiţi să spargă geamul portierei din stânga faţă. Şoferul nu avea permis de conducere, acesta fiind motivul pentru care a încercat să scape de poliţişti.

Publicat in Moldova
O tânără din România a fost dusă cu poliția la aeroport și expulzată după ce a terorizat pur și simplu un primar din Italia. Autoritățile au întocmit o listă impresionantă de infracțiuni comise de româncă, precum furturi și vandalism.

Publicat in Panorama
Mai multe aparate medicale în valoare de peste 350.000 de euro au fost ridicate de poliţiştii din cadrul IPJ Iaşi în urma unor percheziţii efectuate în judeţul Neamţ, a informat duminică IGPR.

Publicat in Social
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului Poliției de Frontieră Aeroport Henri Coandă, împreună cu lucrători vamali, au descoperit în bagajul de cală al unui bărbat, suma de 205.000 euro pe care persoana a încercat să o introducă ilegal în țară.

Publicat in Social
Costel Alexe a înmânat personal lista cu produsele pe care le dorea de la Liberty Galați. Au fost 22 tone de tablă și țeavă. El voia mai mult.

Publicat in Anchete
O plimbare pe străzile din Arad, la volanul unui bolid de 260.000 de euro, s-a încheiat în compania polițiștilor pentru un cetățean austriac.

Publicat in Social
Scene revoltătoare au fost filmate la Iaşi. O femeie de 36 de ani a fost salvată de mai mulţi trecători din mâinile soţului ei, care a început să o lovească, pe stradă.

Publicat in Social
O pisică sălbatică a fost filmată în pădurile din Munții Călimani de un angajat de la Romsilva, în timp ce se bucura de razele soarelui.

Publicat in Social
Pagina 1 din 2