fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 31 August 2019

Doi bărbaţi au ucis marţi cu arme albe o persoană şi au rănit alte nouă într-o suburbie a oraşului francez Lyon, transmite AFP, citând un bilanţ actualizat anunţat de autorităţi.

Publicat in Eveniment
Un lider al Organizaţiei de Femei al PSD Timiş a murit sâmbătă la mare din cauza unui infarct, a anunţat preşedintele PSD, Viorica Dăncilă.

Publicat in Sanatate
Gaz Metan Mediaş e noul lider al Ligii 1 după ce sâmbătă a învins-o pe Poli Iaşi la capătul unui meci superb cu cinci goluri.

Publicat in CSMS Iasi
Zilele sunt numărate până la începerea noului an școlar, iar Palas îți propune să le petreci într-o manieră cool. Și asta pentru că se caută influencer, la Back to School Challenge. Pregătirile din magazinele Palas Mall pentru momentul în care va suna clopoțelul îți pot aduce premii puse pe distracție.

Publicat in Timp Liber
Fiul fostului ministru al Justiției Tudorel Toader, Alexandru Ionuţ Toader, a fost beneficiarul unei ordonanțe cu „dedicație” care i-a permis să devină angajat pe perioadă nedeterminată pe postul de asistent universitar la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi, scrie Ziarul de Iași. Chiar ministrul Educaţiei de la acea dată, coleg cu Tudorel Toader în Guvern, spune acum că „s-a mirat“ atunci de oportunitatea acelei ordonanţe, şi că a aflat ulterior că beneficiar a fost fiul colegului său de Guvern.

Publicat in Social
După prima cercetare la faţa locului, anchetatorii au găsit, în casa lui Gheorghe Dincă, trei pete de sânge care s-au dovedit a fi, în urma testelor, ale Luizei, au precizat surse judiciare.

Publicat in Justitie
Un autobuz STB a căzut în râul Dâmbovița, după ce șoferul a încercat să evite coliziunea cu un alt autoturism care ar fi trecut pe culoarea roșie a semaforului. Incidentul a avut loc în zona Podului Eroilor, în Capitală.

Publicat in Social