fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 05 Martie 2024

Zilele trecute, rudele unui adolescent care a murit, anul trecut, la Spitalul „Sf. Maria” au dat în judecată unitatea medicală și medicul curant Sidonia Susanu

Reclamanții cer judecătorilor să oblige pârâții, în solidar, la plata unor daune de 3,35 milioane de euro

Motivația: decesul a fost cauzat de infecții nosocomiale contactate în timpul internării, în spital desfășurându-se lucrări de șantier, precum și de decizii eronate ale medicului Susanu, inclusiv neconvocarea unei comisii abilitate care să analizeze posibilitatea transferului în străinătate

Recent, doctorul Sidonia Susanu a devenit un star în lumea medicală după ce a replantat brațele unei fete din Botoșani, fiind decorată de președintele României

Este cel de-al doilea proces din acest an în care Spitalului „Sf. Maria” i se solicită daune în urma decesului unui copil tratat aici. În precedenta acțiune, suma pretinsă de reclamanți este de peste 5 milioane de euro


Publicat in Anchete
Alianţa pentru Unirea Românilor a depus recent la Avocatul Poporului o sesizare privind atacarea ordonanţei prin care Guvernul a comasat alegerile europarlamentare cu cele locale, stabilite în luna iunie a acestui an.

Publicat in Politica Locala
Europarlamentarul Corina Creţu a anunţat, marţi, că a hotărât să demisioneze din formaţiunea PRO România întrucât consideră colaborarea cu AUR „o decizie greşită" pentru partid şi pentru oamenii care au crezut în acest proiect politic.

Publicat in Parlament
Un bărbat de 49 de ani din Galați este cercetat pentru ultraj, după ce a lovit, luni, un polițist local, care încerca să îl rețină.

Publicat in Moldova
Simona Halep, 32 de ani, a primit, marți, o veste uriașă. Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a redus suspendarea sportivei noastre de la 4 ani la 9 luni. Decizia este definitivă.

Publicat in Alte Sporturi
Părinții unor elevi de la o școală din Târgu Mureș sunt revoltați că printre produsele destinate copiilor prin programul „cornul și laptele”, unele erau alterate.  

Publicat in Educatie
Un fost şef de post a fost condamnat definitiv de magistraţii Curţii de Apel Braşov la o pedeapsă cu închisoarea de şase ani şi patru luni pentru fapte de corupţie, se arată într-un comunicat remis marţi de Direcţia Generală Anticorupţie Braşov.

Publicat in Justitie
Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Bârlad al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui au salvat, marţi, un câine căzut într-un puţ adânc de 35 de metri din comuna Banca.

Publicat in Moldova
Doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru furt calificat şi efectuarea de lucrări care pot afecta siturile arheologice, pentru că, folosindu-se de detectoare de metale într-o zonă din extravilanul comunei Albeşti, evidenţiată şi protejată ca sit arheologic, au descoperit şi sustras mai multe obiecte arheologice, informează marţi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Publicat in Justitie
Marți, 5 martie, în jurul orei 17:00 (ora locală a României), au fost raportate probleme rețelele de socializare Facebook și Instagram, care aparțin companiei Meta, conform downdetector.com.

Publicat in IT
Pagina 1 din 4