fbpx
 
Colaj foto: Agerpres Colaj foto: Agerpres

Pe cine trimit românii în Parlament. Duel la distanță Simonis-Simion: „o violez pe mă-ta”, ca răspuns la „mă înjură de morți”


Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, a declarat luni, în plen, că la începutul şedinţei, „un domn deputat, mai rusofil aşa”, căruia nu merită să îi spună numele, a venit şi i-a spus: „Am să o violez pe mă-ta!”.

Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, a venit luni, la tribuna plenului, deşi se afla la prezidiu şi conducea şedinţa. El a precizat că toţi parlamentarii, indiferent de culoarea politică, ar trebui să aibă un limbaj adecvat acestei săli de plen.

„La începutul şedinţei, un domn deputat, mai rusofil aşa, căruia nu merită să îi spun numele, a venit şi mi-a spus, citez: „Am să o violez pe mă-ta! Aşa mi-a spus acest individ la începutul şedinţei, şi poate că şi reacţia mea a fost una vehementă şi poate şi prestaţia mea, după acest moment, nu e cea pe care aţi fi aşteptat-o”, a spus Alfred Simonis în plen, numindu-l „un personaj abject”.

„Vreau să înţelegeţi că fiecare dintre noi suntem oameni, avem limita de suportabilitate atât cât o avem, nu pot sancţiona un personaj care se comportă de trei ani în felul acesta. Nu ai ce să îi faci, singurul care poate să îl sancţioneze se află la Moscova”, a mai spus Simonis, potrivit News.ro.

Liderul AUR George Simion a scris pe Facebook că „Simonis se ascunde dar şi noul PSD a luat bani”.

„Mai târziu vă arăt cum mă înjură de morţi şi de mamă preşedintele Camerei Deputaţilor!”, spune Simion în postare.

„Este inacceptabil ca un individ care s-a remarcat de-a lungul carierei politice doar prin veleităţile de bişniţar şi de combinator să ocupe a treia funcţie din statul român şi să păteze imaginea funcţiei de reprezentant al românilor. Funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor ar trebui să impună o anumită conduită, lucru total străin sinecuristului Alfred Simonis, zis şi Freddy. Tehnicile sale de intimidare, de manipulare, precum şi limbajul suburban au atins astăzi noi culmi ale tupeului, după ce şi-a permis ca în cel mai grotesc mod să adreseze injurii greu de reprodus preşedintelui AUR, deputatul George Simion, cel care i-a solicitat o serie de explicaţii. Însă, dispreţul şi aroganţa l-au făcut pe Freddy Simonis să îşi arate adevărata faţă, aceea de interlop eşuat”, arată comunicatul de presă al AUR, citat de News.ro.

Sursa citată mai spune că „deşi cunoştea foarte bine realitatea, ştia exact cum s-au petrecut faptele, Freddy Simonis a ales să mintă în faţa presei, aşa cum a fost învăţat în laboratoarele politice din K10, sperând că adevărul nu va ieşi la suprafaţă”.

„Doar că s-a dovedit, încă o dată, că minciuna lui Freddy Simonis şi a PSD-ului are picioare foarte scurte”, au completat reprezentanţii AUR.

 

Sursa: News.ro

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31