fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 31 Decembrie 2019

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare Cod galben de intensificări ale vântului pentru zona montană şi Moldova, începând de marţi, ora 18:00, până miercuri, ora 20:00.

Publicat in Vremea
Polițiștii maramureșeni au descoperit în localitatea Cavnic un autoturism marca Audi Q7, care era căutat de către autoritățile din Marea Britanie.

Publicat in Social
Polițiștii au intervenit, în cursul zilei de ieri, la 2.690 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. De asemenea, au aplicat 4.479 de sancţiuni contravenţionale și au constatat 958 de infracțiuni.

Publicat in Justitie
Polițiștii ieșeni au fost sesizați cu privire la faptul că agenții de pază, din incinta unei societăți comerciale, au surprins luni, 30 decembrie, o tânără, în timp ce ar fi încercat să sustragă produse din magazin.

Publicat in Justitie
Anul Nou este sărbătorit prin obiceiuri diverse şi inedite de diferitele popoare, însă peste tot se manifestă credinţa unui nou început şi speranţa unui viitor mai bun, prin aruncarea lucrurilor vechi din casă, aprinderea de artificii sau exprimarea unor dorinţe. De Anul Nou, românii fac urări pentru a avea noroc, bani şi a fi sănătoşi în următorul an, mergând din casă în casă, respectând datinile străbune. Sorcova, Pluguşorul, Capra sau umblatul cu Ursul sunt doar câteva dintre cele mai frumoase obiceiuri de Anul Nou, păstrate din moşi-strămoşi în România.

Publicat in Social
Asistenta medicală de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui care a intrat în comă la începutul lunii decembrie, existând suspiciunea că ar fi fost agresată de soţ, a decedat, luni seara, la Spitalul Clinic “C.I. Parhon” Iaşi, unde fusese transferată.

Publicat in Moldova
Daniel Chițoiu se află de câteva zile în secția Reanimare a Spitalului Floreasca, potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, Bogdan Oprița. Chițoiu, care a fost văzut în picioare imediat după accident și internat pe targă câteva ore mai târziu, va fi audiat după externare.

Publicat in Justitie
Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, comisarul Sorin Oară, a fost demis marţi de ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela.

Publicat in Administratie Locala
O angajată a Procuraturii Anticorupție din Republica Moldova a fost violată după o petrecere corporativă. Patru bărbaţi au târât-o într-un taxi, potrivit unor imagini făcute publice. Doi dintre agresori au fost reţinuţi, informează Digi24.

Publicat in Moldova

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31