fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 17 Martie 2024

În urma campionatului mondial de anul trecut, de la Iași, Federația Federația Internațională de ESports pretinde de la organizatorul CSM Iași 2020, o asociație controlată de Primărie, plata unor datorii de circa 2 milioane de euro

Alți creditori care au chemat la bară organizatorii revendică alți 600.000 de euro

Șocant: Federația Internațională de ESports susține că a achitat cheltuieli curente de organizare pentru care cei de la Iași au declarat tot timpul că au fost achitate din bugetul local, via CSM Iași 2020!

CSM Iași 2020 a organizat, în sistemul de achiziții publice, o licitație de 6 milioane de lei pentru bilete de avion, iar Federația declară că ea a plătit 580.000 de euro pe aceste bilete! Miroase a fals în acte publice

CSM Iași 2020 a închiriat sistem de climatizare cu 70.000 de lei, Federația afirmă că ea a achitat 3.230 euro – închiriere generator aer condiționat

Cine minte? Unde sunt banii? Cum se explică faptul că ambele părți susțin că au plătit pentru aceleași produse și aceleași servicii?

Anunțat ca un eveniment care va propulsa Iașul în Univers, acest campionat s-a dovedit un mare fiasco, existând, pe deasupra, mari suspiciuni legate de cheltuielile de milioane de euro pentru organizare


Publicat in Anchete
Rusia se laudă că mai puțin de o treime din țările membre ONU condamnă „alegerile” câștigate dinainte de dictatorul Vladimir Putin și publică un fel de „listă neagră” a celor mai importante state care nu recunosc scrutinul moscovit.

Publicat in Eveniment
Poliţiştii din București au reţinut sâmbătă un tânăr în vârstă de 21 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de distrugere, tentativă la furt calificat şi furt calificat.

Publicat in Social
Transnistria, regiune separatistă pro-rusă din Moldova, a anunţat, duminică, că o dronă explozivă trimisă din Ucraina vecină a lovit o unitate militară de la Tiraspol.

Publicat in Eveniment
Asociaţiile civice ieşene pro-autostradă susţin că realizarea autostrăzii A8 Ungheni-Iaşi-Târgu Mureş este tergiversată din lipsă de interes, rea-voinţă, exces birocratic sau incompetenţă profesională şi ameninţă cu reluarea protestelor.

Publicat in Administratie Locala
Poliţiştii din Mureş au prins în flagrant un bărbat în timp ce acesta îşi viola fiica în vârstă de 16 ani. Individul a fost reţinut, iar duminică seară va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Cazul a fost adus în atenţia Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Mureş.

Publicat in Justitie
Alianţa Dreaptă Unită a anunţat că va contesta la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie respingerea protocolului său de constituire de către Biroul Electoral Central.

Publicat in Parlament
O femeie a murit şi o alta a fost rănită în urma unui accident rutier care a avut loc, duminică după-amiază, pe drumul european E58, în localitatea Huţani, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani.

Publicat in Moldova
Zeci de poliţişti, jandarmi, pompieri şi poliţişti de frontieră participă, duminică, la o acţiune de căutare a unui băieţel de doi ani care a dispărut, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Delia Nenişcu.

Publicat in Moldova
Biroul Electoral Central (BEC) a respins protocolul de constituire a Alianţei Dreapta Unită formată din USR, PMP şi Forţa Dreptei, a anunţat Cătălin Drulă. Viorel Mocanu, reprezentantul PSD în Biroul Electoral Central (BEC), a cerut ieri respingerea protocolului de consituire al alianței electorale Dreapta Unită (ADU), formată din partidele de opoziție USR, PMP și Forța Dreptei, pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie.

Publicat in Reportaje
Pagina 1 din 2