fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 11 Septembrie 2020

Codruța Filip, cântăreața top-model, despre care Newsweek a scris că a fost angajată fără concurs la Ministerul Sănătății ca să supravegheze spitalele regionale, dar despre care Nelu Tătaru a spus că nu are contract de muncă, a replicat pe contul ei de Facebook.

Publicat in Social
Pentru că ai stat departe de cinema, acum este momentul să îți iei revanșa. Vino la Cinema City, din Iulius Mall Iași, la filmul „După ce ne-am certat” și vezi ce se întâmplă atunci când extremele se atrag!

Publicat in Timp Liber
Poliţiştii de frontieră din Galați rutier descoperit la controlul de frontieră cinci permise de rezidență cu însemnele autorităților din Turcia, false.

Publicat in Moldova
Nelu Tătaru a afirmat că vor fi trei tipuri de adeverinţe necesare în funcţie de prezenţa sau nu a unei patologii, la începerea anului şcolar.

Publicat in Educatie
Un adolescent de 16 ani, care este fiul unei judecătoare din Argeș și nepotul unui parlamentar, a fost reținut de poliție după ce a înjunghiat doi minori, scrie „Adevărul”.

Publicat in Justitie
Vineri, România a depășit pragul de 100.000 de cazuri confirmate de noul coronavirus pe teritoriul său. Se întâmplă în ziua în care se împlinesc 6 luni de când OMS a decretat pandemia de COVID-19. Până astăzi, 11 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 101.075 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Până astăzi, în România, 4.100 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Publicat in Sanatate
Grupul de Comunicare Strategică transmite un comunicat de presă în care prezintă o serie de reguli și recomandări de conduită sanitară pe care elevii trebuie să le aibă în vedere odată cu începerea anului școlar pentru a preveni răspândirea COVID-19.

Publicat in Educatie
Justiţia germană a confirmat, vineri, la un an după anunţarea verdictului, condamnarea la închisoare pe viaţă pentru uciderea a 85 de pacienţi a fostului infirmier Niels Hogel, care a făcut recurs în casaţie invocând „erori de procedură”, potrivit AFP.

Publicat in Eveniment
Candidatul PPU-SL la preşedinţia Consiliului Judeţean Dolj, Gabriel Ciulu, a murit vineri, în timpul unei întâlniri electorale cu fermierii din Dăbuleni.

Publicat in Social
Timp de 3 zile, pe 17-18-19 septembrie 2020, în incinta Mall Auto din șos. Păcurari nr. 177, Iași, găsești reduceri imbatabile la 100 de autoturisme demonstrative de la cele 13 brand-uri reprezentate de Casa Auto. Cei care vor să-și cumpere o mașină cu origine controlată, garanție de producător activă și cu puțini kilometri pot accesa ofertele limitate pentru mașinile de test drive Casa Auto. Ofertele pregătite depăşesc 100 de autoturisme de la cei mai căutaţi producători, iar pentru detalii și programări puteți accesa: https://casaauto-testergrup.ro/DemoSales

Publicat in Auto
Pagina 1 din 3