fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 12 Septembrie 2020

Polițiștii au descins sâmbătă la mai multe adrese din localitățile vasluiene Murgeni și Zorleni, unde două clanuri au fost implicate în confruntări violente de stradă.

Publicat in Moldova
Moartea brutală a unei românce cutremură o comunitate din sudul Spaniei. Femeia de 53 de ani, imobilizată în scaunul cu rotile, a pierit după ce soțul de 55 de ani, și el tot român, a lovit-o în repetate rânduri cu un ciocan.

Publicat in Eveniment
Un bărbat din Paşcani, care a ignorat semnalizarea acustică şi luminoasă la trecerea peste nivel din Paşcani, a murit după ce maşina în care se afla a fost acroşată de trenul care se circula spre Iaşi.

Publicat in Social
Președintele Consiliului Județean și al PSD Iași: Am promis, am făcut. Foarte puțini sunt cei care credeau că acest proiect poate deveni realitate în doar câteva luni. Practic, a fost construit de la zero un spital care salvează vieți omenești. Traversăm o perioadă grea, în care sănătatea trebuie să fie pe primul plan. Regiunea noastră avea nevoie de un astfel de proiect. Prin această investiție vom decongestiona celelalte spitale din Iași, dar și din Moldova.

Publicat in Politica Locala
Patru români au murit, vineri, într-un cumplit accident rutier produs pe autostrada A44 din Germania, în apropierea orașului Bad Wünnenberg. Românii se aflau într-un microbuz care a fost strivit între două TIR-uri românești, după ce un șofer român a intrat în plin în microbuz și apoi în celălalt TIR.

Publicat in Eveniment
Un român a fost arestat vineri în Irlanda, după ce sume importante de bani au fost furate din 18 bancomate din Dublin, la începutul acestui an.

Publicat in Eveniment
Un tânăr de 17 ani a fost transportat, în comă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce a intrat cu motocicleta într-un cap de pod, în accident fiind rănită şi o fată de aceeaşi vârstă.

Publicat in Social