fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 29 Martie 2024

O tânără din judeţul Braşov, care în urmă cu câteva zile a reclamat la Poliţie faptul că este ameninţată de fostul său concubin şi că se teme pentru siguranţa ei, a ajuns la spital, după ce a fost bătută de bărbatul pe care îl reclamase şi de doi prieteni ai acestuia. Odată cu femeia, a fost agrestă şi o rudă a acesteia. Poliţiştii întocmiseră împotriva bărbatului ordin de restricţie, care îi interzicea să se apropie de victimă. În plus, ei i-au propus femeii ca agresorului să îi fie montat un dispozitiv electronic de supraveghere, care ar fi anunţat autorităţile dacă acesta de apropie de ea, însă femeia nu a fost de acord cu măsura.

Publicat in Social
Un bărbat a fost găsit mort într-o zonă dezafectată aflată în spatele Grădinii Publice din municipiul Galaţi, trupul acestuia fiind învelit într-o prelată şi prezentând urme de violenţă, informează vineri IPJ Galaţi.

Publicat in Moldova
Treisprezece persoane au fost reţinute pentru trafic de droguri de mare risc în formă continuată, în urma a 27 de percheziţii efectuate în judeţele Sibiu şi Hunedoara, inclusiv într-o unitate de penitenciar.

Publicat in Justitie
Ministerul Educaţiei a pus în consultare publică Planul naţional de combatere a violenţei şcolare care are scopul asigurării "unui mediu sigur, primitor şi de susţinere pentru toţi membrii comunităţii şcolare".

Publicat in Guvern
O femeie de 47 de ani din Bucureşti a fost arestată preventiv pentru tentativă de omor, după ce şi-a înjunghiat soţul cu un cuţit.

Publicat in Justitie
Loc dedicat întregii familii, unde fiecare membru găsește ori o locație potrivită gusturilor sale, ori un eveniment la care să participe sau doar să fie spectator, Palas aduce împreună ieșenii. În acest final de săptămână, în Atrium, revin colecționarii de amintiri, în cadrul Târgului de Artă și Antichități. Tot weekend-ul acesta, vom marca Ziua Jandarmeriei cu mai multe activități, precum: demonstrații de coborâri în rapel, paradă de uniforme de epocă, unitatea canină, traseu aplicativ pentru copii, dar și alte surprize.

Publicat in Timp Liber
La prânz, astăzi, 15 tineri TSD sau simpatizanți, au organizat un protest mut pe treptele noului terminal T4 de la Aeroportul Iași. Fiecare dintre tineri a purtat câte-un tricou cu unul dintre mesajele:

Publicat in Politica Locala
Preşedintele CJ Iaşi Costel Alexe şi primarul Mihai Chirica, dar şi europarlamentarii Rareş Bogdan şi Dan Motreanu, au fost întâmpinaţi la intrarea în clădirea noului terminal al Aeroportului Iaşi de un grup de tineri PSD cu tricouri albe pe care erau imprimate mesaje cu trimitere la problemele penale ale şefilor Iaşului.

Publicat in Administratie Locala
Poliţiştii de frontieră din Vama Stânca au descoperit la controlul de frontieră şi reținut pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Audi A5, care figura în bazele de date ca fiind căutat pentru confiscare.

Publicat in Moldova
Poliţiştii de frontieră din Borș II și Nădlac II, împreună cu lucrători ai comisariatelor județene Bihor și Arad din cadrul Gărzii Naționale de Mediu și Protecției Consumatorului Bihor și Arad, nu au permis intrarea în ţară a zece automarfare încărcate cu 95 tone de deșeuri, în total. 

Publicat in Social
Pagina 1 din 3