fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 23 Martie 2024

Criticul şi istoricul literar Nicolae Manolescu a murit sâmbătă la vârsta de 84 de ani.

Publicat in Social
Un bebeluş de două luni din Republica Moldova, care a fost diagnosticat cu meningită, a fost transferat, sâmbătă, cu un elicopterul SMURD de la Chişinău la Iaşi, pentru a fi internat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Sfânta Maria".

Publicat in Sanatate
Dan Ilie Morega, fost prefect de Gorj, urmează să fie cercetat în arest la domiciliu, cu dispozitiv electronic de supraveghere, în urma unei decizii pronunţate sâmbătă de Judecătoria Sectorului 1 din Capitală.

Publicat in Justitie
Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI) este partener în organizarea unuia dintre cele mai mari evenimente din zona roboticii care a avut loc vreodată în Iași. Alături de Primăria Municipiului Iași, la centrul de evenimente Agora, are loc în acest weekend, 22 – 24 martie, competiția de robotică „BRD-FIRST Tech Challenge”. Este pentru prima dată când acest campionat național, ajuns la a opta ediție, se derulează în alt oraș decât București.

Publicat in Educatie
Prima conferință de presă la AUR Iași după desemnarea lui Marius Ostaficiuc drept candidat la președinția Consiliului Județean și a lui Tudor Ciuhodaru la funcția de primar al municipiului Iași a adus în prim-plan marile probleme cu care se confruntă Capitala Moldovei.

Publicat in Politica Locala
A fost finalizată expertiza psihiatrică în cazul bărbatului de 55 de ani, acuzat că și-a ucis cu sânge rece soția în scara unui bloc din Botoșani.

Publicat in Justitie
După săptămâni de zvonuri şi speculaţii, Marea Britanie este în stare de şoc sâmbătă după ce prinţesa Kate a dezvăluit că suferă de cancer, deja numeroase persoane salutând curajul foarte popularei soţii a moştenitorului tronului, comentează AFP.

Publicat in Panorama
Peste 60 de persoane au fost ucise şi 115 rănite vineri seara într-un atac armat urmat de un incendiu uriaş la o sală de concerte de la periferia Moscovei, revendicat de gruparea jihadistă Statul Islamic (SI), relatează AFP.

Publicat in Eveniment