fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 15 Februarie 2024

Un adolescent de 17 ani, din oraşul Aninoasa, este cercetat penal pentru profanare de morminte şi tentativă la furt, fiind suspectat că ar fi îndepărtat placa de beton de pe o criptă din cimitirul din localitate, însă nu a sustras bunuri sau bani de acolo, a informat joi Inspectoratul de Poliţie (IPJ) Hunedoara.

Publicat in Justitie
Realizatoarea de televiziune Florentina Satmari, o iubitoare a folclorului românesc şi una dintre marile doamne care au scris file în istoria emisiunilor muzicale din România s-a stins din viaţă, la 15 februarie 2024, se arată într-un comunicat postat pe site-ul TVR.

Publicat in Social
Șapte bărbați au fost reținuti de DIICOT după ce procurorii au aflat că aceștia ar fi întreținut relații sexuale contracost cu o fată de 14 ani. Copila era exploatată sexual, după ce fusese racolată în urmă cu 2 ani, prin metoda loverboy.

Publicat in Justitie
Un bărbat din Craiova, abia ieşit din penitenciar, nu a reuşit să rămână în libertate mai mult de 24 de ore. Individul a furat o maşină, pe care a condus-o, deşi nu avea permis. Poliţiştii l-au prins în scurt timp, iar acum omul a revenit după gratii.  

Publicat in Justitie
Un preot din Vâlcea a luptat 4 ani în instanță pentru a-și dovedi nevinovăția, după ce a fost implicat într-o poveste sinistră.  

Publicat in Justitie
Un bărbat de 74 de ani din Alba a fost prejudiciat cu 94.000 de lei, după ce persoane care au pretins că sunt reprezentanţi ai „platformei de protejare a populaţiei Românei de viitoarele dificultăţi financiare”.

Publicat in Social
Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Timişoara au dispus, joi, reţinerea a doi inculpaţi, cercetaţi pentru trafic de droguri de risc şi mare risc.

Publicat in Justitie
O „gală” inedită, unde vedete autohtone, staruri de la Hollywood, dar și personalități din lumea sportivă „se vor întâlni” în Palas. Wax Museum aduce în Atrium 28 de figurine din ceară, în mărime naturală, ale celor mai renumite personaje contemporane și nu numai. Vino în Palas, unde poți face o fotografie cu Michael Jackson, Lionel Messi sau Leonardo DiCaprio!

Publicat in Timp Liber
Asociaţia Mişcarea pentru Dezvoltarea Moldovei (MDM) solicită, într-un apel adresat şefului PNL Nicolae Ciucă, retragerea sprijinului politic pentru primarul Iaşului Mihai Chirica şi pentru preşedintele Consiliului Judeţean, Costel Alexe, din cauza problemelor penale cu care aceştia se confruntă.

Publicat in Administratie Locala
Rușii au pierdut mii de soldați pe câmpul de luptă, în apropiere de Avdiivka. Câțiva supraviețuitori din armata lui Putin au publicat o filmare pe Telegram în care arată măcelul prin care a trecut brigada din care făceau parte. „Dintr-o brigadă de 4.000 de oameni, au supraviețuit doar 30%” se aude un soldat spunând pe filmarea preluată de contul X Wartranslated, care publică imagini de pe front.

Publicat in Eveniment
Pagina 1 din 3