fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 22 Februarie 2024

Familia ține vila încuiată, locuind în Iași

Chiria decontată este de 430 de euro/lună, la care se adaugă și un mic consum de combustibil, de 30 de euro/lună

Oana Bodoga s-a abținut în dosarul în care Mihai Chirica este inculpat, pentru că soțul ei lucrează la Evidența Populației, o Direcție a Primăriei

Familia Bodoga n-a dorit să explice de ce nu folosesc vila din Valea Lupului și stau într-o altă casă închiriată cu bani de la Tribunal


Publicat in Anchete
România și-a înștiințat aliații din NATO că îl propune pe Klaus Iohannis ca secretar-general al Alianței Nord-Atlantice. Pentru șefia organizației se luptă și premierul batav Mark Rutte.

Publicat in Presedintie
Un bărbat în vârstă de 38 de ani, dat în urmărire naţională şi internaţională din anul 2012 pentru săvârşirea mai multor infracţiuni, printre care trafic de droguri şi înşelăciune, a fost depistat de poliţişti pe teritoriul Ungariei.

Publicat in Justitie
Oamenii de știință au descoperit un cancer contagios rar care afectează midiile, ce se poate transmite ca niște paraziți între indivizii aceleiași specii, dar și către alte specii.

Publicat in Sanatate
Rusia a avertizat că va doborî avioanele de patrulare franceze deasupra Mării Negre, a mărturisit, joi, ministrul francez al Apărării.

Publicat in Eveniment
Trupele ruseşti vor merge mult mai departe în Ucraina, cucerind oraşul Odesa din sudul ţării şi ar putea chiar să avanseze într-o zi până în capitala Kiev, a declarat joi fostul preşedinte şi premier rus Dmitri Medvedev, relatează Reuters.

Publicat in Eveniment
Zeci de percheziţii domiciliare au fost efectuate concomitent în România şi Ungaria în cadrul unei anchete privind probarea unei activităţi infracţionale constând în achiziţionarea din zona Budapesta de produse contrafăcute, în special detergenţi din diferite mărci premium, urmată de introducerea şi vânzarea acestora către diferiţi cumpărători de pe raza mai multor judeţe.

Publicat in Justitie
Educatoarea care ar fi agresat copiii de la o grădiniţă privată din Popeşti - Leordeni a fost reţinută pentru 24 de ore, a informat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ilfov.

Publicat in Justitie
Un schior în vârstă de 44 de ani din Roşiorii de Vede care a intrat în stop cardio-respirator la pârtia Sorica din staţiunea Azuga a fost resuscitat, joi, la faţa locului, fiind preluat apoi de un elicopter SMURD.

Publicat in Social
Funcţionara din cadrul Primăriei Gura Vadului inculpată în dosarul Ferma Dacilor a fost amendată, joi, pentru abuz de drept procesual de instanţa care judecă cererea acesteia de revocare a măsurii preventive a controlului judiciar.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 4