fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 11 Martie 2024

Atacurile ucrainene asupra prețioasei flote a lui Vladimir Putin la Marea Neagră sunt un „mesaj” pentru locuitorii Crimeei care se simt „uitați”, a declarat generalul- locotenent Kirilo Budanov, șeful spionajului militar ucrainean.

Publicat in Eveniment
Curtea de Apel Bucureşti a respins luni cererea primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, de anulare a raportului întocmit de Agenţia Naţională de Integritate, prin care a fost declarată în stare de incompatibilitate.

Publicat in Justitie
Un român din Marea Britanie a recunoscut, luni, că a violat și bătut o femeie până a omorât-o cu o bâtă de lemn în care erau înfipte cuie.

Publicat in Eveniment
Un băiat de 15 ani a fost încătușat de Poliție, după ce, într-o izbucnire de violență, a lovit-o cu pumnii și picioarele pe diriginta lui.

Publicat in Educatie
Rusia i-a dat în urmărire pe românii care luptă în războiul din Ucraina, parte a celor peste 700 de cetățeni străini aflați pe front de partea Kievului. Potrivit Moscovei, cei mai mulți mercenari sunt din Polonia, SUA, Canada și Georgia.

Publicat in Eveniment
Marți, 12 martie, începe perioada electorală pentru alegerile din 9 iunie, când vom vota primarii și europarlamentarii. Pentru că sunt alegeri comasate, Guvernul a decis calendarul organizării lor.

Publicat in Guvern
Un elev de 17 ani din Lupeni, judeţul Hunedoara, a fost prins de poliţişti, în timpul unui control, cu un pistol cu gaz şi proiectile, ascunse în bancă, sub cărţi.

Publicat in Educatie
O femeie din Florida care a fost dată dispărută a fost găsită după trei zile într-un container de transport, a anunțat poliția, potrivit The Independent.

Publicat in Panorama
O persoană din Arad a încercat, în ultimii ani, de 59 de ori să obţină permisul de conducere, însă de fiecare dată a căzut la proba teoretică, acesta fiind şi recordul deţinut de un candidat din judeţ, unde promovabilitatea la acest examen a fost în 2023 de aproximativ 40%.

Publicat in Social
Procurorul Daniel Horodniceanu a scăpat definitiv de acţiunea disciplinară declanşată împotriva lui de Inspecţia Judiciară, după scandalul cu poliţiştii care l-au oprit în trafic.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 4