fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 14 Martie 2024

Un român a câștigat, joi, premiul cel mare la categoria Joker: peste 5,86 de milioane de euro, dar și alte două premii de categoria a II-a.

Publicat in Social
Canale de Telegram ruseşti relatează că vicepreşedintele Lukoil, Vitali Robertus, a fost găsit mort miercuri la locul de muncă, în timp ce media oficiale consemnează sec decesul său, la 53 de ani, potrivit postului de televiziune ucrainean TSN şi publicaţiei Dialog.

Publicat in Eveniment
Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus, joi seara, reţinerea pentru 24 de ore a 16 membri ai galeriei Rapidului, într-un dosar în care sunt acuzaţi că foloseau ilegal materiale pirotehnice pe stadioane în timpul desfăşurării meciurilor de fotbal.

Publicat in Justitie
Cântăreţul de manele Florin Salam a fost plasat sub control judiciar, joi, pe o perioadă de 60 de zile, pentru săvârşirea a trei infracţiuni de înşelăciune, după ce ar fi încasat sume de bani pentru prestarea de servicii muzicale la mai multe petreceri fără a fi onorat înţelegerile, au declarat, pentru Agerpres, surse judiciare.

Publicat in Justitie
Un bărbat care lucra pe şantierul autostrăzii A7, pe raza comunei Dumbrava, a murit după ce a căzut de la aproximativ opt metri, în acest caz fiind întocmit un dosar penal, a informat, joi, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Publicat in Social
Bărbatul reţinut miercuri seară, în cazul celor 24 de autoturisme parcate pe o stradă din Arad ale căror anvelope au fost tăiate, ar fi acţionat pentru a-şi descărca nervii în urma unei dispute cu un amic, conform declaraţiilor date în faţa anchetatorilor.

Publicat in Social
Fostul secretar al Departamentului Trezoreriei al SUA, Steve Mnuchin, a declarat joi că vrea să reunească un grup de investitori pentru a cumpăra reţeaua socială TikTok, în condiţiile în care Congresul american ar putea obliga compania mamă chineză, ByteDance, la o vânzare forţată, transmit AFP şi Reuters.

Publicat in Panorama
Un bărbat de 71 de ani din sectorul 6 al Capitalei a fost reținut 24 de ore, iar apoi plasat sub control judiciar, după ce a omorât pisica unui vecin.

Publicat in Social
Deputatul AUR Georgel Badiu a depus o plângere la Direcţia Naţională Anticorupţie prin care „a adus la cunoştinţă caracterul penal" al acţiunilor întreprinse de Marcel Ciolacu, Marcel Boloş şi Nicolae Ciucă, în legătură cu procesul intentat de Gabriel Resources împotriva României, având ca obiect situl minier de la Roşia Montană.

Publicat in Parlament
Începând cu luna Aprilie, 2024, spectacolele Ateneului Național din Iași de la Sala Unirii, vor avea o nouă grilă de prețuri. Acestea vor fi organizate în patru categorii, astfel încât, publicul ieșean va putea beneficia de o varietate de tarife.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3