fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 19 Martie 2024

Semne mari de întrebare legate de achiziția, de către Salubris, a 1.000 de recipienți și pubele de gunoi, licitație adjudecată de firma Grădinariu Import Export în detrimetrul societății Rud Florian Rieger din Sibiu. Primii au ofertat un preț mai mare, însă au câștigat datorită termenului de livrare mult mai mic. Culmea, ambele companii luau marfa de la același producător britanic care nu avea produsele pe stoc, condițiile de transport erau similare și, totuși, Grădinariu și-a asumat un termen redus pentru livrare, 10 zile față de 30. Sibienii au afirmat că acest criteriu tehnic, care a răsturnat rezultatul procedurii, a fost tratat ambiguu în caietul de sarcini.

Publicat in Anchete
YouTube și-a actualizat regulamentul de publicare în concordanță cu era deepfake.

Publicat in IT
Fostul primar al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, care a ajuns în România marţi seară sub escortă, a fost dus de la frontieră direct în Penitenciarul Arad, unde este pus în carantină într-o cameră cu alţi deţinuţi aflaţi tot în carantină.

Publicat in Justitie
Planează suspiciuni grave asupra unui angajat al Aeroportului din Baia Mare care este acuzat de șefa lui că ar fi violat-o.

Publicat in Social
Salvatorii din cadrul Salvamont Prahova au intervenit, marţi, pentru recuperarea din interiorul Salinei Slănic a trupului unui lucrător care a decedat, victima aflându-se într-o zonă cu acces dificil.

Publicat in Social
Medicul Monica Adăscăliţei, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Mavromati" Botoşani, a fost reţinută, marţi, de procurorii de DNA Suceava pentru infracţiuni de corupţie.

Publicat in Justitie
Un tânăr ucrainean în vârstă de 22 de ani care a trecut graniţa în România prin Munţii Maramureşului a fost recuperat, marţi, de salvamontişti, în urma unei operaţiuni de salvare, a anunţat directorul Serviciului Public Judeţean Salvamont Maramureş, Dan Benga.

Publicat in Social
Judecătorii de la Instanţa supremă au admis marţi o cerere depusă de reprezentanţii Partidului Reînnoim Proiectul European în România - REPER - privind sesizarea Curţii Constituţionale cu excepţia de neconstituţionalitate a dispoziţiilor OUG 21/2024, prin care au fost comasate alegerile locale cu cele europarlamentare.

Publicat in Justitie
Polițiștii de frontieră de la Sculeni efectuează cercetări cu privire la un cetățean din SUA, care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere nerecunoscut de statul român.

Publicat in Social
Poliţiştii de frontieră de la Albiţa au descoperit la controlul de frontieră şi reținut pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca BMW, care figura în bazele de date ca fiind furat din Franța.

Publicat in Moldova
Pagina 1 din 3