fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 02 Martie 2024

Anunțul lui Mihai Chirica privind angajarea unui credit de 20 milioane de euro pentru construirea unui nou stadion este o fumigenă. Exact același lucru îl declara și în iunie 2023: „Vom accesa un credit de 20 milioane de euro pentru a demara construirea unui nou stadion”. De ce a mai lăsat să treacă un an?

Publicat in Politica Locala
Un incendiu a izbucnit, sâmbătă după-amiază, la un tren care circula pe ruta Iaşi-Hârlău. Aproximativ 20 de persoane au ieșit singure din automotor. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale.

Publicat in Social
Sambata, 02 Martie 2024 19:30

A murit scriitorul Dinu Săraru

Omul de cultură Dinu Săraru a murit sâmbătă, a anunţat scriitorul Ştefan Mitroi pe pagina sa de Facebook.

Publicat in Social
Un student de la Universitatea British Columbia (UBC) din Vancouver a ales să facă naveta cu avionul de acasă, din Calgary, până la facultate. Acesta spune că este mai ieftin așa decât să stea în chirie.

Publicat in Panorama
Cântăreţul Gheboasă este cercetat de procurorii DIICOT pentru consum de droguri, după ce ar fi fost depistat în Capitală având asupra sa o cantitate de canabis, au precizat, pentru Agerpres, surse judiciare.

Publicat in Justitie
Zeci de câini aflați într-un adăpost neautorizat din Uricani, județul Hunedoara, au fost ridicați de Protecția Animalelor și duși într-un loc unde să fie îngrijiți corespunzător.

Publicat in Social
O femeie de 54 de ani din judeţul Mehedinţi a fost ucisă de propriul fiu, care ar fi consumator de droguri.

Publicat in Justitie
Politehnica Iaşi a terminat la egalitate cu Dinamo Bucureşti, 0-0, vineri seara, pe teren propriu, în primul meci din etapa a 29-a a Superligii de fotbal, penultima a sezonului regulat.

Publicat in CSMS Iasi
ActiveWatch, Centrul pentru Jurnalism Independent, Asociația pentru Tehnologie și Internet (ApTI) și Centrul de Resurse pentru participare publică (CeRe) solicită ministrului Culturii, Raluca Turcan, într-o scrisoare deschisă demiterea de urgență a directorului interimar al Bibliotecii Naționale a României, Adrian Cioroianu, pe care îl acuză că, prin dezvăluirea documentelor solicitate de jurnalista Emilia Șercan a încălcat legislația, iar afirmațiile sale la adresa acesteia reprezintă „o atitudine interlopă”.

Publicat in Social

Cadența proiectelor europene a transformat suburbia din estul Iașului în ultimii 10 ani

Se construiesc poduri, o nouă piață, se fac reabilitări de blocuri, se face parc fotovoltaic și se lucrează la proiectul liniei de tramvai


Publicat in Reportaje