fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 12 Aprilie 2024

Un bărbat de 59 de ani a fost găsit inconștient într-un spital din București, vineri, în timpul serviciului.

Publicat in Sanatate
Celebrul creator de modă Roberto Cavalli a murit, vineri, la Florența. Potrivit Corriere della Sera, Cavalli avea 83 de ani și era bolnav de mai multă vreme. 

Publicat in Panorama
Un fost director al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Dunării Maritime a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare pentru luare de mită în legătură cu angajări pe posturile de „marinar" şi „mecanic".

Publicat in Justitie
Cuba a înregistrat joi un record de temperatură de 40,1 grade Celsius în partea sudică a teritoriului său, potrivit Centrului de previziuni din cadrul Institutului de Meteorologie, în contextul în care august era de obicei cea mai călduroasă lună a anului, informează AFP.

Publicat in Eveniment
Judecătorii Tribunalului Bucureşti au admis vineri o solicitare depusă de Cătălin Cherecheş şi au dispus scăderea unui an din condamnarea de cinci ani închisoare primită de fostul primar al municipiului Baia Mare pentru corupţie, reprezentând perioada în care acesta a stat în arest în timpul anchetei în anul 2016, dar şi timpul petrecut într-un penitenciar din Germania, după ce a fugit din ţară.

Publicat in Justitie
Entităţi apropiate de premierul ungar Viktor Orban au participat în secret la preluarea principalului post TV de ştiri european, Euronews, conform unei investigaţii realizate de media maghiare, franceze şi portugheze, citată vineri de AFP.

Publicat in Eveniment

Potrivit unui sondaj realizat de Travelminit.ro pe tema intențiilor de călătorie ale românilor, 68% dintre respondenți au confirmat faptul că își doresc să călătorească în țară în următoarele patru luni.

Așa cum era de așteptat, 61% dintre ei vor să călătorească în timpul verii, perioada tradițională a concediilor.

În decizia românilor de a alege o unitate de cazare, prețul (votat de 67% dintre respondenți) râmâne în continuare cel mai important pentru ei. Alți factori care le pot influența decizia sunt: poziționarea cazării, condițiile de igienă și aspectul camerei.


Publicat in Turism

Noul Ford Focus ST Edition combină suspensia reglabilă, tipică modelelor de curse, frânele față Brembo și puterea motorului EcoBoost pentru a permite abordarea într-un regim dinamic a oricărui drum, cât și a circuitelor de viteză

Pachetul de echipamente standard include opțiunile pe care clienții Focus ST le aleg cel mai des pentru confortul de zi cu zi – sistem audio B&O, pachet de asistență pentru șofer și pachet de iarnă

Vopseaua unică pentru exterior – Azura Blue, cu detalii High Gloss Black și cusăturile interioare distinctive Motion Blue se adaugă exclusivității ediției speciale


Publicat in Auto
Poliţiştii de frontieră din Vama Sculeni au descoperit la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism care figura în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare de autoritățile din Marea Britanie.

Publicat in Social
O turistă s-a ales cu o pagubă uriașă după o călătorie cu avionul pe aeroportul londonez Heathrow. Un angajat i-a furat din valiză bijuterii de peste 30.000 de euro.

Publicat in Panorama
Pagina 1 din 3