fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 20 Aprilie 2024

Un bărbat, care pretinde că este un „călător în timp” venit din viitor, a dezvăluit cum va arăta lumea noastră în anul 6000 și susține că are o fotografie a unui oraș futurist.   

Publicat in Panorama
Politehnica Iaşi a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 3-1 (1-0), sâmbătă, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a cincea din faza play-out a Superligii de fotbal.

Publicat in CSMS Iasi
Fostul scrimer şi jurnalist de radio Octavian Vintilă a încetat din viaţă, vineri, la vârsta de 86 de ani, a anunţat, sâmbătă, Radio România Actualităţi pe site-ul său.

Publicat in Social
Designul autonom îți permite să te bucuri la maximum de spațiul generos și flexibil.

Publicat in Imobiliare
Poate că au fost momente când vi s-a părut agasant să tot repet că Mihai Chirica este dublu trimis în judecată. Și eu m-am săturat să constat că primarul orașului în care trăiesc și pe care îl iubesc iese în evidență, după 10 ani de mandat, doar cu această contraperformanță rușinoasă.
Ei bine, de acum nu voi mai spune asta despre Chirica. Dar nu pentru că între timp procesele prietenului mafioților imobiliari s-ar fi încheiat sau pentru că bugetarul cu 5 vile ar fi fost declarat nevinovat.

Publicat in Politica Locala