fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 24 Aprilie 2024

Ingineria îți ia piuitul: fiul preotului din Miroslava a luat cu 14.000 de euro 2,7 ha într-o râpă în plin câmp și a făcut schimb cu tatăl său, care i-a cedat 2,5 ha din terenul parohiei, în centrul comunei

Terenul primit valora minim 1 milion de euro, prețurile în zonă fiind între 50 și 100 de euro/mp

Daniel Rusu a construit 20 de case și le-a vândut: profit minim – 1 milion de euro

Mai are încă jumătate de teren liber și mai poate construi 10-15 case

Schimbul cu Biserica propriului tată este ilegal: nu avea acordul Consiliului Eparhial și al Mitropoliei

Cazurile în care preoții valorifică în interes propriu pământul parohiei sunt rarisime și se lasă cu excluderea din rândul BOR

Daniel Rusu a fost consilier local PNL iar acum candidează în Miroslava din partea AUR


Publicat in Anchete
Ligile studențești de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI) au obținut șase premii în cadrul tradiționalei parade a organizațiilor studențești, care a deschis cea de-a XXIV-a ediție a festivalului FEstudIS.

Publicat in Educatie
Universitatea Cluj a învins-o pe Politehnica Iaşi cu scorul de 1-0 (0-0), miercuri, pe Cluj Arena, într-o partidă din etapa a şasea a fazei play-out a Superligii de fotbal.

Publicat in CSMS Iasi
După 24 de ani de la dispariția lor, rămășițele unei mame și ale fiicei sale au fost descoperite în Virginia de Vest, ca urmare a unei mărturisiri făcute pe patul de moarte.

Publicat in Panorama
O femeie de la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Craiova a murit, iar un coleg al acesteia a fost grav rănit în urma unui accident rutier. Ei făceau lucrări de decolmatare când au fost loviţi de un vehicul.

Publicat in Social
Fostul premier Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu şi fostul director SRI Virgil Măgureanu au fost citaţi, joi dimineaţa, la sediul Parchetului General, pentru a li se aduce la cunoştinţă că au fost puşi din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei din iunie 1990, au declarat surse judiciare pentru Agerpres.

Publicat in Justitie
O femeie a fost atacată cu un cuţit în Centrul Vechi al Capitalei de către un bărbat în vârstă de 74 de ani, ea reuşind să scape cu viaţă după ce s-a refugiat într-un magazin.

Publicat in Social
Secţia pentru judecători în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii a respins, miercuri, propunerea Inspecţiei Judiciare de suspendare din funcţie, până la finalizarea procedurilor disciplinare, a Ioanei Ancuţa Popoviciu, judecătoarea care soluţionează dosarul lui Vlad Pascu, şoferul drogat care anul trecut a accidentat mortal doi tineri în localitatea 2 Mai.

Publicat in Justitie
Comisia Europeană a decis, miercuri, să demareze o procedură de infringement prin trimiterea unei scrisori de punere în întârziere României, pentru că nu aplică în mod corect regulile Directivei 2011/7 privind combaterea întârzierii în efectuarea plăţilor în tranzacţiile comerciale, informează un comunicat de presă al Executivului comunitar.

Publicat in Sanatate
Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, liberalul Iulian Dumitrescu, cercetat sub control judiciar pentru fapte de corupţie, având interdicţia de a-şi exercita funcţia, şi-a depus, miercuri, candidatura pentru un nou mandat la şefia CJ.

Publicat in Administratie Locala
Pagina 1 din 3