fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 26 Aprilie 2024

REPORTER DE IAȘI a relatat, joi cazul lucrărilor executate de SGA Iași în albia Bahluiului, în perioadă de prohibiție. Lucrările au fost executate la cererea primarului Mihai Chirica către subordonatul politic Șerban Chihaia, șeful ABA Prut Bârlad, a doua zi după ce apăruseră filmări care arătau că în râu au reapărut pești mari.

Publicat in Anchete
Bebelușul care a fost salvat din pântecele mamei care murise în urma unui atac israelian în Gaza a decedat la spital.

Publicat in Eveniment
Tribunalul Bucureşti a dispus, vineri, începerea procesului în dosarul în care fraţii Andrew şi Tristan Tate sunt acuzaţi de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane în formă continuată şi viol în formă continuată.

Publicat in Justitie
O poveste ireală este anchetată de autorităţile de la noi, care încearcă să afle în ce mod un copil de șase ani a fost scos din ţară de un cetăţean german. 

Publicat in Social
Un bărbat din judeţul Hunedoara, care era dat în urmărire internaţională, a fost prins de poliţiştii argeşeni după ce a alimentat la benzinărie un autoturism furat şi a plecat fără să plătească.

Publicat in Justitie
Deficitul bugetar a urcat la 2,06% din Produsul Intern Brut după primele trei luni din acest an, soldul negativ cifrându-se la 35,88 miliarde de lei, faţă de 28,99 miliarde de lei sau 1,67% din PIB după primele două luni, potrivit datelor publicate vineri de Ministerul Finanţelor.

Publicat in Fiscalitate
Noul arhitect-șef al Municipiului Iași va fi Ioan Munteanu, au declarat surse din cadrul Primăriei pentru REPORTER. Acesta îl înlocuiește în funcție pe Alexandru Florin Mustiață, al cărui mandat a fost suspendat din oficiu după ce, săptămâna trecută, a fost trimis în judecată în Dosarul Veranda.

Publicat in Administratie Locala
Iepurașul de Paște a ajuns în ansamblul Palas, unde a pregătit o zonă creativă pentru ca cei mici să își lase imaginația să prindă culoare, dar și un labirint pentru tradiționalul Egg Hunt. Mai mult, în zona Cărturești, este amplasat un ou uriaș Kinder Surprise, ce poate deveni decorul perfect pentru pozele cu tematică din această perioadă, iar mascotele Kinder sunt și ele prezente în Palas. Vino și descoperă surprizele pregătite de Palas și Kinder, în acest weekend!

Publicat in Timp Liber
„Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți”.
Asta a zis Marcel Ciolacu, prim ministrul cu bacul dat la 38 de ani, intr-o conferință de presă la Timișoara.

Publicat in Social
Un proiect care a așteptat în sertare vreme de patru ani este scos de la naftalină în prag de alegeri de cuplul Costel Alexe- Mihai Chirica.

Publicat in Politica Locala
Pagina 1 din 4