fbpx
 
Poliția Bavaria Poliția Bavaria

Cadavrul unui copil, găsit în Dunăre. Poliția germană cere ajutorul populației pentru a-l identifica


Poliția a cerut ajutor pentru identificarea unui copil, despre care se crede că ar avea între cinci și șase ani, al cărui cadavru a fost găsit în Dunăre, pe teritoriul Germaniei, în urmă cu mai bine de un an.

Corpul băiatului a fost descoperit în mai 2022 în landul Bavaria, scrie BBC.

Agenția internațională de poliție Interpol a declarat că a publicat detalii despre acest caz în speranța că va afla numele băiatului și de a determina „circumstanțele suspecte în care s-a produs moartea sa”.

Cineva, undeva, știe ceva despre acest băiat”, a precizat aceasta. „Fie că a fost victima traficului de persoane, a răpirii sau a violenței”, a declarat secretarul general al Interpol, Jurgen Stock, care mai spune că grupul este hotărât să „facă lumină asupra morții sale”.

Este pentru prima dată când Interpolul a făcut publică o așa-numită „notificare neagră”, prin care se caută informații despre un cadavru neidentificat, pentru un copil.

Aceasta marchează o extindere a unei campanii de referință pe care organizația a lansat-o în luna mai, denumită „Identifică-mă”, care a căutat informații despre 22 de femei ucise în Europa, ale căror identități nu au fost niciodată descoperite.

Anunțurile negre publicate în cadrul campaniei sunt în mod normal difuzate doar la nivel intern în cadrul rețelei Interpol de forțe de poliție din întreaga lume.

Interpolul a declarat că trupul băiatului a fost găsit învelit în folie de aluminiu în fluviul Dunărea, îngreunat cu o lespede, la 19 mai 2022.

Ca parte a anunțului negru, au publicat o reconstrucție a feței sale.

Interpolul a declarat pentru BBC că este „neobișnuit ca trupul unui copil să rămână neidentificat atât de mult timp” și a spus că acest lucru sugerează că ar putea proveni dintr-o altă țară.

Oamenii au fost îndemnați să contacteze poliția germană pentru a furniza informații care să ajute la rezolvarea acestui caz.

De la lansarea Operațiunii „Identifică-mă”, în luna mai, poliția a primit peste 500 de ponturi despre femei neidentificate ucise în Olanda, Belgia și Germania.

Aceasta include numele posibilelor victime și piste potențiale privind hainele și bijuteriile pe care le purtau femeile.

Campania a fost declanșată de uciderea nerezolvată a unei femei din Amsterdam, al cărei cadavru a fost găsit într-un coș de gunoi cu roți, într-un râu, în 1999.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31