fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 09 Martie 2023

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) ia în calcul plafonarea tarifelor RCA, în vederea protecţiei consumatorilor, a declarat purtătorul de cuvânt al ASF, Daniel Apostol.

Publicat in Auto
Președintele PSD Iași, senatorul Maricel Popa, a discutat astăzi cu ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, despre proiectul noului Institut de Medicină Cardiovasculară.

Publicat in Politica Locala
Autoritățile din Italia îi caută încă pe suspecții implicați în uciderea, în stil mafiot, la Roma, a unui cetățean român. Tânărul de 33 de ani a fost omorât, miercuri seară, cu două focuri de pistol, în apropiere de locuința lui.

Publicat in Eveniment
Kremlinul ar încerca, prin intermediul Gazprom, să formeze o nouă armată de mercenari, prezentată ca o unitate de voluntari ai cărei membri ar fi plătiţi dublu faţă cei ai Grupului Wagner, arată, în ultima sa analiză Institutul pentru Studiul Războiului.

Publicat in Panorama
Un bărbat în vârstă de 44 de ani a murit, joi, după ce a căzut în casa liftului unui bloc din municipiul Botoşani, a confirmat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu.

Publicat in Moldova
Un fost inspector în cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), acuzat că a luat mită 276.000 de lei de la un om de afaceri, a fost trimis în judecată de procurorii Serviciului Teritorial Timişoara al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Publicat in Justitie
Un elev recent transferat la şcoala gimnazială din comuna dâmboviţeană Valea Voievozilor învaţă singur în şcoală de câteva zile, după ce părinţii celorlalţi elevi au refuzat să îi trimită pe copii la ore de frica acestuia.

Publicat in Educatie
Patru membri importanţi ai PSD Brăila, respectiv deputatul George Paladi, primarul comunei Viziru, Ana Cornelia Măcrineanu, primarul comunei Chiscani, Costică Coja, şi consilierul judeţean Daniela Bordea, şi-au anunţat public, joi, trecerea în rândurile organizaţiei judeţene PNL Brăila, transmite Agerpres.

Publicat in Administratie Locala
Doi bărbaţi au fost reţinuţi, pentru 24 de ore, pentru că ar fi expediat, din Spania, 25 kilograme de canabis şi haşiş prin intermediul unei firme de curierat către România.

Publicat in Justitie
Autoritățile au intrat în alertă după ce o ieșeancă a ajuns la UPU „Sf. Spiridon” înțepată de un scorpion care a traversat Oceanul cu un transport de banane. Femeia a cumpărat în urmă cu câteva zile câteva banane de la magazinul Lidl din Bucium, iar scorpionul și-a făcut loc printre fructe, potrivit  7 IAȘI

Publicat in Social
Pagina 1 din 2