fbpx
 
Ouachita Parish Sheriff Office Ouachita Parish Sheriff Office

Băiat de 15 ani din SUA, agresat sexual de o profesoară, în fața copilului ei. Era îngrijorată că nu-și va pierde virginitatea cu ea


O profesoară din SUA a fost arestată după ce a agresat sexual un băiat de 15 ani, chiar în fața copilului ei mic, femeia declarându-se îngrijorată de faptul că nu va fi ea cea cu care adolescentul își va pierde virginitatea.

O profesoară din Louisiana i-ar fi trimis fotografii nud unui băiat de 15 ani, l-a atins în mod nepotrivit în mașina ei, cu copilul ei mic prezent și i-a spus adolescentului că este îngrijorată că nu va fi ea cea care îi va lua virginitatea, potrivit autorităților, citate de New York Post.

Tatum Hatch, în vârstă de 32 de ani, a fost arestată miercuri după ce ea și adolescentul au schimbat mesaje indecente timp de aproximativ un an și jumătate, în care i-a sugerat să vină prin fereastra dormitorului ei să facă sex cu ea, susțin documentele instanței.

În urmă cu aproximativ un an, cei doi s-au întâlnit în apropierea casei victimei, unde Hatch ar fi atins organele genitale ale băiatului în timp ce copilul ei se afla în mașină, au spus documentele instanței.

Profesoara i-ar fi spus, de asemenea, adolescentului cu altă ocazie că i-a fost teamă că va găsi pe altcineva să fie „prima” pentru el, după ce băiatul i-a mărturisit că este speriat de ce se întâmplă.

Presupusa relație a devenit publică după ce tatăl victimei a aflat despre cei doi și a contactat poliția. Băiatul le-a arătat apoi anchetatorilor mesaje pe Instagram între el și profesoara care și-a dat demisia de la școala ei la sfârșitul lunii decembrie, când a început ancheta.

Victima a mai susținut că profesoara i-a trimis selfie-uri nud, dar fotografiile au dispărut pentru că a folosit modul Vanish pe Instagram. O fotografie nud a fost însă recuperată după ce a fost efectuată o descărcare criminalistică, au spus documentele instanței.

Tatum Hatch ar fi recunoscut în fața forțelor de ordine la mijlocul lunii decembrie că a vorbit cu băiatul prin Instagram, dar nu a răspuns la unele întrebări pentru că i-a fost teamă că își va pierde copiii.

Hatch și-a părăsit slujba de la liceul West Monroe pe 26 decembrie, a transmis consiliul școlar al districtului Ouachita.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31