fbpx
 
Tâlhar înarmat cu o furcă, pus pe fugă de o bătrână din Vaslui

Tâlhar înarmat cu o furcă, pus pe fugă de o bătrână din Vaslui


Un individ din Vaslui a încercat să tâlhărească o bătrână, dar femeia l-a înfruntat. Agresorul era înarmat cu o furcă, dar femeia nu s-a lăsat intimidată și a ripostat, apoi a scăpat din mâinile lui și a cerut ajutor. Tâlharul nu a reușit să-i fure banii din casă și a ajuns după gratii.

Bărbatul de 50 de ani a primit joi seară mandat de arestare preventivă, după ce a pătruns în curtea unei bătrâne din comuna Gherghești, încercând să-i fure banii.

Femeia l-a înfruntat cu curaj, chiar dacă Florentin avea în mână o furcă și s-a luptat cu el, arată publicația Vremea Nouă. Femeia este internată în spital cu răni la cap, mâni și torace, iar agresorul, Florentin Puitel, a ajuns după gratii.

Potrivit polițiștilor, în noaptea de 15 spre 16 decembrie a.c., Florentin Puitel, a intrat în curtea bătrânei, înarmat cu o furcă. Știa că femeia de 64 de ani din localitatea Lunca, comuna Gherghești, are mulți bani în casă. Agresorul a lovit persoana vătămată cu o furcă în cap, de mai multe ori. Femeia a refuzat să-i dea banii și să-l lase în casă, astfel că tâlharul a trântit-o la pământ și a lovit-o cu o piatră. Femeia a reușit să strige, cerând ajutorul Politiei, iar agresorul a fugit.

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei în persoana unui bărbat de 50 de ani, consătean cu victima, care a părăsit localitatea de domiciliu, sustrăgându-se cercetărilor, imediat după comiterea infracțiunii. Persoana vătămată a fost transportată și internată în spital, aceasta suferind leziuni ce necesită pentru vindecare 7-8 zile de îngrijiri medicale. În data de 18 decembrie a.c., față de agresor s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea de arestare preventivă”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Între timp, judecătorii au emis și mandatul de arestare.

 

Sursa: Libertatea


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31