fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 23 Decembrie 2021

Un copil în vârstă de 6 ani din Sângeorz-Băi şi-a pierdut joi seara viaţa, după ce a fost acroşat de un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani.

Publicat in Social
Un copil de 11 ani este considerat erou în Oklahoma. Băiatul a salvat viața unui coleg care se sufoca, iar apoi a scos o femeie dintr-o casă în flăcări.

Publicat in Panorama
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța - Sud Agigea, lucrători din cadrul  Registrului Auto Român, inspectori din cadrul Gărzii de Mediu și comisari din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța au descoperit în Portul Constanţa, în două containere sosite din SUA și Canada, două autoturisme grav avariate și 10 tone de piese auto second hand, bunuri ce nu pot fi reparate sau comercializate pe piața din România conform legislaţiei în domeniu.

Publicat in Social
Imaginile cu doi muncitori care asfaltează un drum cu ajutorul încălţărilor fac senzaţie pe internet.

Publicat in Social
De aproape nouă ani au avut nevoie anchetatorii din Buzău pentru a prinde suspectul unei crime oribile. O femeie de 89 de ani, imobilizată la pat, a fost sugrumată chiar în casă și jefuită de toate economiile ei, 500 de lei, arată Știrile Pro TV.

Publicat in Justitie
Un elev de 15 ani dintr-o şcoală din comuna Măxineni a fost bătut de un coleg de clasă, incident care a fost filmat de un alt elev şi postat pe reţelele de socializare, în cauză fiind deschis dosar penal pentru lovire, informează IPJ Brăila.

Publicat in Social
Proiectele bugetului de stat şi bugetului asigurărilor sociale de stat pe 2022 au fost adoptate astăzi în plenul Parlamentului.

Publicat in Parlament
Magistraţii Curţii de Apel Iaşi au aprobat, joi, cererea procurorilor privind arestarea preventivă pentru 30 de zile a studentului canadian de origine marocană Ahmed Sami El Bourkadi, considerat a fi principalul suspect în dublul asasinat de pe strada Moara de Vânt.

Publicat in Justitie
Proiectul Rotary Club Iași Curtea Domnească este la cea de-a șaptea ediție, iar în acest an s-a extins, ajungând atât în localitatea Fâstâci, cât și în Țibana și în cele două sate Medeleni din România și Republica Moldova. Proiectul a fost lansat și coordonat din anul 2015 de Florin Mindirigiu, membru Rotary Club Iași Curtea Domnească, fiind preluat și dezvoltat anual cu sprijinul membrilor clubului, a donatorilor și a altor parteneri. Valoarea cumulată a donațiilor în cei 7 ani de proiect a depășit suma de 30.000 de euro, banii provenind exclusiv din fonduri private.

Publicat in Social
Bugetul național pentru anul viitor a fost aprobat astăzi. A fost un obiectiv al coaliției de guvernare și al PSD, să începem anul 2022 cu un buget aprobat de Parlament. Anul trecut România a fost nevoită să funcționeze luni bune fără un buget național, ceea ce a blocat multe proiecte.

Publicat in Politica Locala
Pagina 1 din 3