fbpx
 
The Courier The Courier

Prostituată din Scoția, obligată să-și despăgubească clienții. Ademenea și șantaja bărbați căsătoriți în schimbul unor sume de bani


O prostituată din Scoția ademenea bărbați, după care îi șantaja în schimbul unor sume de bani. Femeia îi amenința pe clienții căsătoriți că va dezvălui aventura pe care ei au avut-o.

Femeia cu pricina își oferea serviciile pe internet. Ea își amenința clienții că îi va denunța dacă nu oferă o sumă de bani.

Lauren Hunt din Dundee, Scoția, este acum obligată să plătească despăgubiri bărbaților pe care i-a păcălit.

Tânăra în vârstă de 25 de ani își ademenea clienții pe internet, apoi îi determina să îi trimită bani. Dacă bărbații nu se conformau cerințelor ei, femeia pretindea că se va duce la soțiile lor și le va spune despre aventura pe care ei au avut-o.

Conform Daily Recorddoi bărbați au fost atât de speriați de amenințările femeii încât și-au golit conturile pentru a plăti sumele cerute de prostituată.

Hunt a fost obligată să le restituie victimelor banii în totalitate. Ea a fost plasată în arest la domiciliu pentru 12 luni.

Un bărbat și-a dorit o întâlnire de 15 minute cu o prostituată. A contactat-o pe Hunt și au stabilit să se întâlnească, dar la scurt timp bărbatul s-a răzgândit. El i-a trimis un mesaj în care spunea că nu mai poate ajunge la întâlnire.

Femeia a avut un limbaj agresiv și i-a reproșat bărbatului că i-a irosit timpul și că pentru asta trebuia să fie plătită.

Ea i-a cerut bărbatului 20 de lire sterline, apoi i-a spus că va trebui să plătească încă 20 de lire sterline. El s-a conformat, iar ulterior femeia i-a mai cerut 20 de lire sterline. A trimis în total 60 de lire sterline, iar în ziua următoare a blocat numărul și a șters e-mailurile cu femeia.

Bărbatul a fost ulterior contactat de pe alte conturi de Facebook înființate de Hunt și a fost amenințat că va fi denunțat.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31