fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 05 Noiembrie 2020

Mihai Chirica a propus, joi seara, Comitetului Local pentru Situații de Urgență (CLSU) să amâne toate deciziile de intrare în scenariul roșu, iar școlile să rămâne deschise, pe motiv că Iașul nu a ajuns încă la pragul de 4 sau 5 îmbolnăviri la mia de locuitori.

Publicat in Slideshow HOMEPAGE
Mihai Chirica a propus, joi seara, Comitetului Local pentru Situații de Urgență (CLSU) să amâne toate deciziile de intrare în scenariul roșu, iar școlile să rămâne deschise, pe motiv că Iașul nu a ajuns încă la pragul de 4 sau 5 îmbolnăviri la mia de locuitori.

Publicat in Reportaje
Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Municipiului (CLSU) Iași a luat în această seară noi decizii care să prevină răspândirea pandemiei de coronavirus. Printre ele și unele propuneri controversate.

Publicat in Administratie Locala
Procurorul federal belgian a anunțat joi ocaptură-„record” de 11,5 tone de cocaină pură la bordul unui container din Guyana, în urma unei acțiuni mai ample a poliției ca parte a dezmembrării unei organizații criminale, potrivit AFP.

Publicat in Eveniment
Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Adrian Zuckerman, se află în autoizolare şi va fi suspus unui test pentru SARS-CoV-2, după ce s-a întâlnit cu ministrul Transporturilor. Lucian Bode este infectat.

Publicat in Sanatate
Klaus Iohannis a anunțat noi măsuri stricte de restricție care ar urma să intre în vigoare în perioada următoare. Președintele a prezidat ședința de Guvern și a anunțat că circulația pe timpul nopții va fi interzisă, măștile vor fi obligatorii peste tot, în toată țara, târgurile și piețele vor fi închise, iar școlile vor trece toate în online. Premierul Ludovic Orban a anunțat că măsurile vor intra în vigoare de luni.

Publicat in Administratie Locala
Am prezentat astăzi o amplă analiză asupra activităților parlamentare derulate în perioada 2016-2020, dar și precizări, evaluări de context, aspecte referitoare la candidatura la Primăria Muncipiului Iași. Conferința de presă intitulată „Concluzii, adevăruri, interpretări analitice în actualitatea socială și politică. Bilanțul unei etape parlamentare semnificative” a sintetizat demersurile legislative de referință și activitățile multiple derulate sub semnul excelenței, al preocupărilor față de evoluția socială, politică, economică a României, față de problemele, aspirațiile și nevoile cetățenilor din județul Iași.

Publicat in Politica Locala
Portul măștii de protecție nu determină intrarea unei cantități mai mici de oxigen în corp, este rezultatul unui nou studiu prin care se demonstrează că masca de protecție nu are nicio influență nefastă asupra organismului.

Publicat in Panorama
Medicul Alexandru Rafila, candidat PSD la alegerile parlamentare, a declarat, joi, că este posibil ca în România, până în luna decembrie, să se depăşească 25.000 de cazuri pe zi de persoane infectate cu noul coronavirus.

Publicat in Sanatate
Adrian Mititelu, patronul celor de la FC U Craiova 1948, a fost condamnat la 3 ani de închisoare în regim de detenție în procesul în care a fost învinuit de DNA pentru transferul atacantului Mihai Costea la FCSB în 2011, relatează GSP.ro. Decizia e definitivă, după ce în prima instanță fusese achitat.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 4

Arhiva ReporterIS

« Noiembrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30