fbpx
 

Veolia - cea mai bună soluție pentru apă caldă și căldură la Iași. Cine sunt ultimii clienți racordați de operatorul de termoficare


Veolia Energie Iaşi păstrează ritmul crescut al racordărilor la sistemul centralizat de termoficare al oraşului. Încă doi clienţi au ales termoficarea centralizată, fiind convinşi de avantajele oferite de această soluţie.

 

Operatorul sistemului de termoficare va furniza apă caldă şi căldură pentru Ambulatoriul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Sfânta Maria” şi pentru Sala de sport a Colegiului de Transporturi şi Construcţii.

 

 

Siguranţa a fost unul dintre cuvintele-cheie din perioada consultărilor, de ambele părţi. Ambele instituţii au activităţi dedicate sportului şi sănătăţii copiilor, iar siguranţa şi protecţia mediului înconjurător sunt priorităţi absolute.

 

 

De asemenea, odată cu intrarea în sistemul centralizat de termoficare, atât noua clădire din cadrul Spitalului de Copii, cât şi sala de sport a Clubului Sportiv Şcolar „Anghel Saligny” vor face economii substanţiale de costuri (cca 20% faţă de soluţia pe gaze naturale), în condiţii excelente de calitate şi de continuitate a furnizării agentului termic.

 

 

Specialiştii Veolia Energie Iaşi au oferit o soluţie tehnică ce prevede racordarea direct la magistralele de termoficare. În plus, în ambele cazuri va fi instalat un modul termic individual, complet automatizat, monitorizat non-stop din Dispeceratul nostru.

 

Astfel, clienţii obţin gradul maxim de independenţă, fiecare putând decide momentul când porneşte căldura sau apa caldă, în funcţie de specificul activităţii sale.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31