fbpx
 
Foto: Getty Foto: Getty

Ianis Hagi, seară magică în Liga Europa: „A adus magia în joc” (VIDEO)


Antrenorul Glasgow Rangers, Steven Gerrard, a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Ianis Hagi, care a contribuit decisiv la victoria cu 3-2 în faţa formaţiei Sporting Braga, în prima manşă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa.

Echipa Glasgow Rangers a fost condusă cu 1-0 din minutul 11 al partidei, când Fransergio a reușit să fructifice o ocazie. Portughezii și-au majorat avantajul, în minutul 59, prin Ruiz, reducând la tăcere un stadion arhiplin.

Golul lui Hagi, din minutul 67, a declanșat o bucurie de nedescris pe stadionul Inbrox, potrivit imaginilor postate de fani din tribune.

Golul egalizator a fost adus de Ayodele-Aribo, în minutul 75, iar reușita senzațională, din minutul 82, a românului a adus isteria în tribune.

Steven Gerrard: „Hagi a adus magia și scânteia”

„Ianis Hagi este un talent remarcabil. În această seară a jucat cu o presiune în plus, deoarece tatăl lui se afla pentru prima dată în tribunele stadionului Ibrox. În el se duce o luptă continuă. Nu este vorba numai de talent, este o luptă. Vrea să câștige. El a fost cel care a adus magia și scânteia care ne-a readus în joc. Primul lui gol este extraordinar, șutul cu piciorul stâng, care este piciorul lui mai slab, deși nu sunt încă sigur de asta, a fost ceva remarcabil. Apoi, să aibă curajul să încerce din nou, de la 30 de metri, să aibă o astfel de încredere. Am avut noroc, însă uneori, în fotbal, trebuie să-ți creezi singur norocul și el, cu siguranță, merită asta“, a declarat antrenorul Stevand Gerrard, la finalul partidei, potrivit Daily Record.

Și cotidianul Herald Scotland a scris că mijlocașul român a adus “două momente de magie” în meciul câștigat de Glasgow Rangers, o victorie ce oferă o șansă formației lui Ianis Hagi de a se califica în faza următoare, în Liga Europa.

„În modul cel mai potrivit, ultimul cuvânt i-a aparținut lui Hagi, care a reușit chiar să-și uluiască proprii coechipieri. Lovitura liberă a românului de la 25 de metri a luat o deviere de pe zid și a căzut chiar în interiorul porții”, se arată într-un articol de pe BBC.

Ianis Hagi a jucat pe toată durata partidei, sub privirile tatălui său, Gheorghe Hagi, prezent în tribună, alături de soție și de fiica sa.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31