fbpx
 

O adolescentă de 16 ani a leșinat în clasă, la Vaslui. Ar fi luat o supradoză de medicamente


O adolescentă de 16 ani ar fi luat o supradoză de pastile și a leșinat în clasă, la o școală din Vaslui. Asistenta medicală a sunat la 112, iar fata a fost salvată de medicii de la spital.

Adolescenta de 16 ani a recurs la acest gest joi, pierzându-și cunoștința în sala de clasă. Potrivit relatărilor colegilor, ea era supărată pentru că părinții îi luaseră telefonul, ca să o pedepsească, arată publicația Vremea Nouă.

Speriați, colegii au chemat-o pe asistenta medicală din cadrul cabinetului școlar, iar aceasta a sunat la 112. La fața locului a sosit o ambulanță SMURD, care a transportat-o de urgență pe fată la Spitalul Județean. La UPU, cadrele medicale au reușit să o stabilizeze, i-au făcut spălături gastrice și mai multe perfuzii.

Adolescenta este elevă a Liceului „Ion Mincu” și a fost diagnosticată cu CES (n.r. Cerințe Educaționale Speciale).

„Într-adevăr, este înscrisă la DGASPC ca fiind un copil cu CES, face terapie, iar tratamentul i-a fost prescris de medici, dar nu știu să vă zic dacă a luat doar doza recomandată sau a luat o supradoză, colegii fetei spun și una, și alta. Din câte am înțeles, atunci când își lua medicamentele, trebuia să se liniștească. Tratamentul o calma. Avea și momente în care intra ușor în conflict cu colegii, dar și momente în care se înțelegea cu ei. Sunt tulburări de comportament specifice copiilor cu cerințe educaționale speciale, uneori sunt liniștiți, iar alteori pot deveni agresivi”, a declarat profesorul Pavel Toma, purtătorul de cuvânt al Liceului „Ion Mincu” Vaslui, pentru sursa citată.

Tânăra se află acum în afara oricărui pericol.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31