fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 18 Iulie 2020

Trei persoane, între care un copil, au ajuns la spital cu politraumatisme după ce mai mulţi buşteni din remorca unui autocamion s-au desprins într-o curbă şi au căzut, lovindu-le, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, Alin Găleată.

Publicat in Moldova
În cursul zilei de astăzi, un alt angajat al Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Iași a fost diagnosticat cu Covid-19, acesta fiind din rândul persoanelor declarate contact direct al primului caz confirmat. Astfel, Direcția de Sănătate Publică Iași a declanșat o nouă anchetă epidemiologică, în acord cu Metodologia de supraveghere Covid-19.

Publicat in Educatie
Poliția Aeroportului Malpensa, din Milano, a descoperit un colet cu droguri adus tocmai din orașul columbian, Medellin, acolo unde celebrul traficant obuișnuia să facă legea.

Publicat in Eveniment
Procuratura din oraşul german Bielefeld a anunţat vineri declanşarea unei anchete împotriva conducerii companiei Toennies, deţinătoarea unui abator şi a unei fabrici de ambalare a cărnii unde s-au infectat cu coronavirus circa 1400 de angajaţi.

Publicat in Eveniment
Cercetătorii de la King’s College din Londra au identificat şase tipuri distincte ale bolii. Fiecare ar fi caracterizat de un set de simptome. Cele şase tipuri sunt corelate cu niveluri de gravitate ale infecţiei, dar şi cu probabilitatea ca un pacient să aibă nevoie de ajutor pentru respiraţie – oxigen sau ventilator – dacă este spitalizat.

Publicat in Sanatate