fbpx
 
X X

Imagini cu atacul rusesc respins de ucraineni lângă Kupiansk. „A fost un carnagiu absolut” (VIDEO)


Pe rețelele sociale au apărut imagini cu atacul rusesc respins de ucraineni lângă Kupiansk, la sfârșitul anului trecut, într-o manevră în care rușii au pierdut mai multe blindate, într-un haos absolut. Convoiul rusesc a fost prins într-o capcană în care toate vehiculele de luptă au fost distruse.

Filmarea din dronă „arată carnagiul absolut în care a fost trimis acest detașament rusesc”, scrie Tendar, un cont specializat în războiul din Ucraina, pe rețeaua X.

„Artilerie, muniție cu dispersie, drone, mitraliere grele, totul îi lovește. Cel de-al doilea MBT rusesc (vehicul de transport trupe - n.r.) se «prăjește» instantaneu după ce a lovit o mină, iar echipajul este incinerat.”

Atacul rusesc a fost respins de militarii brigăzilor 14 și 30 de infanterie mecanizată ucrainene la sfârșitul anului trecut, în zona satului Sinkivka, în apropiere de Kupiansk, regiunea Harkov.

O coloană de tancuri și vehicule de luptă ale infanteriei pline de soldați ruși a fost distrusă complet în câteva minute în momentul în care a intrat în așa-numita „kill zone” a apărării ucrainene. Blindatele ruse au fost distruse aproape simultan de minele antitanc, artileria, dronele kamikaze și rachetele antitanc.

Sursa: Digi24


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31